Sun. Oct 2nd, 2022

Isabella löwengrip pojkvän /\ Isabe a löwengrip pojkvän Som Blondinbella är Isabella Desirée Löwengrip en svensk författare, föreläsare, bloggare och entreprenör. Hon är också känd som “Blondinbella.”

Isabella löwengrip pojkvän
Isabella löwengrip pojkvän

Bloggen Blondinbella startades av Löwengrip i september 2005, när hon bara var 14 år gammal. Hon var en av de första sociala influencers i Sverige på den tiden. En privat blogg som heter Blondinbella.

se var Sveriges populäraste blogg 2010 och Löwengrip utsågs till Årets Business Networker av Business Network International 2010. Idag har Löwengrip Nordens populäraste blogg. Den har mer än en miljon besökare i månaden, vilket är mycket.

Från och med nu är Isabella Löwengrip, 29, och hennes pojkvän, 52-årige Paul Sundvik, på väg att flytta in i sitt nya hem med varandra. Men innan hon fick sin prins stötte Isabella på killar som inte alltid var så bra.

I sin blogg berättar Isabella nu att en man hon dejtat visade sig vara en sol och en vår, vilket hon trodde.

Att ha en ny kärlek i ditt liv är inte alls förvånande. Det var alla hjärtans dag, och när hon fick en bukett rosor gav hon en hint om sitt nya förhållande, men inte mycket mer än så, har hennes fans fått veta. När de var på Unicef-galan sågs de tillsammans igen. Isabella Löwengrip har äntligen berättat om sin pojkvän Hampus Jarlbo från Lund som är från Lund.

När man har barn är det viktigt att sakta ner. Det har varit lite läskigt att gå ut. Det finns en punkt där vi kan vara trygga med varandra, säger hon till Expressen.

Hon har skrivit om hur hon försökte skydda ungarna från en dålig miljö och hur tacksam hon är för att saker och ting har förändrats. Det råder ingen tvekan om att kärleken växer mellan de två personerna som precis börjat bli kära.

– Det är jättebra, hon har överträffat alla mina förhoppningar. Han säger att han är kär i Expressen.

En nästan-för-bra-för-att-vara-sanna bild på pojkvännen skulle visa sig vara sanningen. En kompis till honom låg och sov i soffan bredvid honom och när Isabella frågade honom varför sa han att hans jobb hade varit så krävande att han inte hunnit få en ny plats än.

När han satte sig och drack en kopp kaffe och sa: “Vill du ha barn?” Jag tog en chans. Kaffet flög iväg! Och då fick jag inget svar på den frågan utan han började prata om något annat istället.

Isabella löwengrip pojkvän
Isabella löwengrip pojkvän

Paul: “Paul, nu måste du säga ja eller nej.” När han tackade ja blev hon förstås väldigt glad.I det hon säger berättade mannen om sitt jobb och sin tid i USA. På pappret gick allt bra.

“Till slut fick det reda på att han sov i soffan med en kompis. När detta fick reda på detta sa han att han på grund av sitt jobb inte hade kunnat få sitt nya hem ännu. Det var bara en tidsfråga, men “Isabella skrev detta.

Leave a Reply

Your email address will not be published.