Thu. Oct 6th, 2022

Pernilla Nina Elisabeth Wahlgren är en svensk sångerska och skådespelerska. Hon är född i Gustavsberg och bor där. Hon har sjungit i Melodifestivalen flera gånger. Hennes bidrag från 1985, “Piccadilly Circus,” var en stor hit. Hon har medverkat i många pjäser och filmer.

Pernilla wahlgren pojkvän
Pernilla wahlgren pojkvän

Hon spelade Esmeralda i Oscarsvinnande Fanny och Alexander. Det är andra gången som hon får priset Guldmasken på grund av sitt teaterarbete.

För några månader sedan var Pernilla och Christian ifrån varandra i tre veckor. Sångaren berättar nu om varför. Fansen var oroliga över den nya pojkvännens plötsliga brist på inlägg på sociala medier, så de var oroliga.

Det är sant att Christian har åkt iväg med sina två döttrar, och de har hunnit leka tillsammans. Pernilla i podcasten “Wahlgren & Wistam” berättar att hon har varit här och haft sin egen tid med Theo. Sedan kom Jennifer och vi hade våra dagar tillsammans, och så kom Christian, säger Pernilla i podden.

Hänt Vi kommer inte att vara där på hela vintern. Till att börja med ska jag vara där i 14 dagar, sedan kommer jag tillbaka hem en vecka innan jag får ett hederspris på Västers internationella filmfestival.

Det är väldigt kul att få ett så bra pris. Sen åker jag hem igen i slutet av november, för då står jag på scen igen. Det är ett hemligt projekt som kommer att offentliggöras någon gång. Att få jobba inom mitt område i den ålder jag är nu är fantastiskt. Jag är verkligen exalterad över det.

Du kan hitta kärleken igen trots att du inte vill öppna ditt hjärta igen. Länge trodde jag inte på mig själv, men nu gör jag det. Pernilla skrev i bildtexten: “Och jag hittade kärleken när jag trodde att jag inte behövde den.”

I tv-programmet Wahlgrens värld får vi veta att Pernilla var den som inte ville åka. Till slut sa Christian att han älskade henne. Hon väntade längst med att säga att hon älskade honom även efter att han sagt det.

Pernilla wahlgren pojkvän
Pernilla wahlgren pojkvän

Idag sa han att jag var väldigt viktig för honom. Han säger inte, “men hur är det med dig?” Även om han bara är ärlig när det kommer till sina känslor, säger Pernilla

När jag säger till honom att jag är kär, vilket jag hoppas kommer att hända, kommer jag att vara 100% kär och jag kommer att känna det i min kropp. Det här är vad jag vill ska hända. Men när han säger det blir jag glad.

Leave a Reply

Your email address will not be published.