Sat. Sep 24th, 2022

Per morberg fru /\ Per-Arne Henrik Morberg är en svensk skådespelare, kock och programledare, och han har arbetat med många filmer och TV-program.Det fanns två platser där Morberg växte upp i Stockholm. Det var Hökarängen och Sköndal.

Per morberg fru
Per morberg fru

Under tonåren deltog han i judotävlingar. Han har svart bälte och utsågs till svensk och skandinavisk mästare i sin sport. Det var kadett-EM 1977, och han kom på tredje plats. När han var ung lärde han sig att bli kock i Kristineberg. Han gick på restaurangskola och arbetade som kock i flera år.

Efter en teaterklass 1982 blev Morberg tillsagd att gå i scenskola. Som Armand i Kameliadamen var han stjärnan i showen. Han gick på teater och operaskola i Göteborg. Vill du veta mer om honom kan du se honom på turné med Riksteatern.

Han spelade Molina i filmen Kiss of the Spider Woman. Det finns en hel del pjäser som Morberg har gjort på Dramaten. Han har gjort Dangerous Liaisons och August Strindbergs Miss Julie där. Han hade en överraskande framgång i en komediroll i Sound of Music 1995, när han spelade Maximillian Detweiller.

Hans roll som Joakim Wersen i de svenska kriminalserierna baserade på Martin Beck är det som gör honom känd.

En man och en kvinna har varit tillsammans i mer än 40 år, och de är lyckligare än någonsin.
Det är dags för kändiskocken att berätta sanningen om sitt förhållande, de dåliga tiderna och hur de håller kärleken vid liv.– Ju vackrare hon ser ut när hon blir äldre. Per Morberg har sagt att det är en livskamrat.

Malou von Sivers, 68, sa till tidningen Svensk Dam för två år sedan att hon alltid velat prata med Pers fru Inese Berg Morberg. Hon sa att hon alltid velat prata med henne. Det var många gånger när Per Morberg kom till hennes tv-soffa, men hon sa alltid nej. Till det sa Per Morberg: Jag håller med.

När han är hemma är han en riktig familjefar med sin fru Inese som är 67. De har fem barn tillsammans: Janina, dottern han fick av Inese och de andra fyra döttrarna: Liza, Molly och Astrid.

Han och Inese, som han känt i 40 år, lever ett bekvämt liv där de kan fatta egna beslut om hur de lever sina liv. Detta är något som inte alltid har varit fallet, men nu är det så.

När vi var unga och hade mindre pengar. Vi hade en dålig bil, så vi köpte flaskor för att samla in pengar. På frågan om det nyligen sa han att det var svårt.

När de inte är hemma tillbringar de några månader varje år på den lilla ön Bequia, som ligger i Karibien.

– Människorna på ön är vänliga och hjälpsamma. De flesta känner till mitt namn och säger några ord till mig. Så länge man går tillbaka dit ofta är det ett bra ställe att gå och koppla av, säger Per.

Sanningen är att när Per var med i programmet Anders knackar sa han att om han fick välja så hade han hellre varit skådespelare än kock. Det beror på att Per de senaste åren har fokuserat mer på sin matlagningskarriär än sin skådespelarkarriär.

Per morberg fru
Per morberg fru

Mitt val har fungerat bra. Jag vill spela teater. I programmet sa han att när han väl fått rollerna så gör han dem inte för att han är för lat. Han sa att han tjänar mer pengar på att laga mat än att skådespela.

I direktsändningen skickade Per ett kärleksmeddelande till sin fru. När ett klipp från hans nya tv-program “Morberg lagar”, som kommer att visas på webben, visades såg tittarna Inese i rutan. Då tog Malou von Sivers chansen att hjälpa till.

Leave a Reply

Your email address will not be published.