Fri. Oct 7th, 2022

Sven melander sjuk /\ Sven Melander berättade för världen att han hade cancer, och svenska folket var väldigt snälla och stöttade honom när han gjorde det.Nu tackar den välkände skådespelaren för de vänliga orden.

Sven melander sjuk
Sven melander sjuk

“Om du har humor och lite självdisciplin tror jag att livet blir mycket, mycket lättare att leva.” Detta gäller även om du har en allvarlig sjukdom.

För en tid sedan berättade Sven Melander, en av landets mest kända personer, om sin kamp mot cancern i en kort video på Facebook. Han har redan besegrat sjukdomen förut, och han vill göra det igen.

Det betyder att jag har fått behandling länge nu. Jag gick ut med den lite sent. Om du vill veta vad det är för cancer vill jag inte berätta för dig. Jag är ambassadör för Cancerfonden, så jag måste vara ärlig om detta.

Efteråt, säger Sven till Trav365, ska man gå ut och hjälpa människor som är i samma situationVilket är det viktigaste rådet du kan ge till någon annan.

Min gamla favoritvåning handlar om en man som går till doktorn. Han säger: “Jag måste berätta något som är väldigt sorgligt. Jag måste.” Din tid är ute.

Du har bara tre minuter kvar att leva. Hur lång tid tar det innan han kan gå? Herregud, vad ska jag göra då? Doktorn: “Okej, du kan koka ett ägg.”

Så länge du har, vilket de flesta inte vet, lever ett rikt liv. Det är fortfarande bäst om du försöker leva ditt liv på samma sätt som tidigare.

Trots vad många tycker är jag ambassadör för Cancerfonden. Jag ska inte säga vilken typ av cancer det talas om. Sven från Trav365 säger att man i det här läget kan lämna och gå med i en grupp människor som är i samma situation.

Det här är den bästa lägenheten jag någonsin läst. Den handlar om en man som åker till sjukhuset för att träffa en läkare. “Jag är inte säker på vad jag ska göra”, säger en person.

De sista tre minuterna är slut. Du måste lämna om några minuter. De säger, “tre minuter?” De frågar: “Vad ska jag göra?” Som en läkare säger: “Ja. Du kan koka ett ägg.”

Sven melander sjuk
Sven melander sjuk

Lev ett balanserat liv, oavsett hur mycket tid du har. De flesta vet inte detta. Agera som om inget är fel och fortsätt med din dag.

När du tittar på den här videon berättar han om hur han kunde få hjälp så snabbt och hur tumören togs bort under en operation under cellgiftsbehandling.

Leave a Reply

Your email address will not be published.