Sun. Oct 2nd, 2022

Felix herngren ålder /\ elix Tobias Herngren är en svensk regissör, ​​skådespelare, författare och komiker som föddes den 4 februari 1967.

Felix herngren ålder
Felix herngren ålder

Han är mest känd för att ha varit med och skapat och spelat huvudrollen i den svenska dramakomedin Solsidan. Mns Herngren, filmaren och skådespelaren, är hans yngre bror.

Herngren regisserade och skrev också filmen Hundraåriga mannen som klättrade ut genom fönstret och försvann, som har visats i över 40 länder och samlat in över 50 miljoner dollar världen över. Han hade även ett framträdande i tv-programmet Sen kväl med Luuk.

Han jobbade som kommersiell regissör som ung, men när han gjorde sketcher till tv-programmet En sen kväll med Luuk chockade han svenska folket.

Han har varit hjärnan bakom hundratals filmer och tv-serier sedan dess. Solsidan till exempel när han var en av tre manusförfattare och regisserade tillsammans med sin bror Mns.

Han har regisserat hundratals annonser, av vilka många har vunnit priser, inklusive Vinnie the Dreamer ATG-reklamserien.

The Gunn Report har tilldelat Felix Herngren världens femte bästa kommersiella filmregissör.

Han måste hänga med i ett minutschema på jobbet ibland. Men när helgen kommer är Felix Herngren, en nybliven sexbarnsfar, fokuserad på sin familj.

Att bara vara runt barnen är ett stort nöje, och jag tycker om att gå till parken eller spela datorspel! han säger.

Hans yngsta dotter är bara fem år, därför kommer barnbarnet att vara ungefär lika gammal som sin moster. Felix tycker att det är ännu roligare.

Mitt barnbarn kommer att vara i samma ålder som min dotter. Det ska bli kul för dem att gå ut och dansa senare och bara säga: “Jag går ut med min moster!” I Rix Morronzoo, säger han.

Felix Herngren, regissör och komiker, blev pappa för första gången när han var 23 år gammal; för närvarande är han 46 år gammal.

Felix herngren ålder
Felix herngren ålder

Herngren har fått beröm för sina gestaltningar av kulturpersonligheten Dan Bäckman, polisen Papi Raul och Tim Hibbins, som alla talar engelska flytande

När han skapade sketcher för chattprogrammet Late Night with Luuk fick han en bredare publik. Han imiterar också Buzz från tv-spelet Buzz.

Leave a Reply

Your email address will not be published.