Sun. Oct 2nd, 2022

Cameron boyce död /\ Cameron Boyce var en amerikansk skådespelare som föddes den 28 maj 1999 Los Angeles och dog den 6 juli 2019 i Los Angeles

Cameron boyce död
Cameron boyce död

Boyce är mest känd för sina roller i filmerna Mirrors, Eagle Eye, Grown Ups och Grown Ups 2. Även känd för sina roller som Carlos i tv-serien Descendants och Luke Ross i Disney Channels komediserie Jessie.
De senaste åren har en rad cancerberättelser publicerats som böcker, självupplevda berättelser om hur sjukdomen vänder upp och ner på ens liv.

Ingen skulle ha anat att det var möjligt att genomföra en komplett kabaré om blodcancer och benmärgstransplantation innan Charlotte Engelkes, en skicklig performanceartist, kom på idén.

Dessutom, med både extrem pedagogik och aspekter av skräck, humor, gaytango, discodans och Wagners opera “Tristan och Isolde”, producerad med dockor, hade premiär i höst på Norrlandsoperan

Nu har växthusen och växtscenografin anlänt till Elverket, där växterna/patienterna omsorgsfullt vårdas och

Lyssnas på av ett par androgyna, tvillingklädda trädgårdsmästare/läkare, medan Wagners musik sveper i rummet i stor känsla.

Cameron Boyce var en skådespelare mest ihågkommen för sina roller i Disney-filmen “Descendants” och tv-serien “Jessie”.

Han hade varit sjuk under en längre tid och borde ha dött, enligt ABC News.
Cameron Boyce, en Disney Channel-stjärna som dog oväntat under helgen, fick sin obduktion slutförd, men ingen officiell dödsorsak har avslöjats.

Enligt skådespelarens familj dog Boyce i lördags efter en attack kopplad till ett “pågående medicinskt problem”.

Los Angeles County Department of Medical Examiner-Coroner genomförde en obduktion den 8 juli, men resultaten var ofullständiga. På lördag fyller jag 20 år.

Cameron boyce död
Cameron boyce död

“Det är med enorm sorg som vi tillkännager förlusten av Cameron i morse”, säger en talesman för familjen till ABC News.Representanten fortsätter med att säga:

Till följd av den kroniska sjukdom som han behandlades för dog han i sömnen efter ett anfall. Även om världen har förlorat ett av sina starkaste ljus, kommer hans ande att fortsätta i sällskap och stöd från alla de som kände och älskade honom.

Leave a Reply

Your email address will not be published.