Sun. Oct 2nd, 2022

Liam pitts ålder /\ Laila Natali Bagge är en svensk låtskrivare, sångerska, manager och radiovärd. Hon föddes i Löddeköpinge och växte upp i Löddeköpinge.

Liam pitts ålder
Liam pitts ålder

Hon är mest känd för att ha varit domare i den svenska versionen av TV-programmet Idol. Det var 1995, och hennes efternamn var Cahling på den tiden. Hon spelade i filmen Bert – The Last Virgin.

Sony BMG har anställt Laila Bagge för att leta efter nya talanger i New York under tre år. Hon är nu talangchef för företaget. 1998 släppte hon albumet Hello Laila, som hette It’s All About Love i Japan. Den hade singlarna “Here We Go Again” och “Heaven”, såväl som hela albumet.

Låten “Spider” (1995) var med eurodancegruppen Flexx, och låten “I’m Feeling Happy Again” (1996) var med D-Bag (Anders Bagge) och Fanny Flow. Innan dess hade hon varit med i tre andra singlar.

Bagge är skaparen av popgruppen Play och har skrivit låtar till Céline Dion, 98 Degrees, 702 och Ma. Han har även skrivit låtar till Play.

Bagge, Anders Bagge och Andreas Carlsson var med i Idol-juryn 2008, 2009 och 2010. De var också med i juryn 2009. I Idol 2011 satt hon i juryn tillsammans med Pelle Lidell, Anders Bagge och Alexander Bard. 2011–2015 satt hon i juryn tillsammans med Anders Bagge och Alexander Bard.

Med Tobias Wallin deltog hon i Let’s Dance 2009. Det var Magnus Samuelsson och Annika Sjöö som kom först, sedan de två.

2009 startade Laila Bagge och Lili Assefa ett smyckesföretag som heter Rock By Sweden med hjälp av sin vän Lili.

2009 var Bagge, Andreas Carlsson och Anders Bagge med i tv-programmet Made in Sweden. De skulle hitta två skivartister att göra musikalbum med. De hittade Janet och Kim. Säsong två, som kom i början av 2010, var när Laila Bagges gamla band Play kom tillbaka. De hade lagt till ytterligare en medlem.

Laila Bagge, 48, vann svenska folkets hjärtan när hon var domare i Idol. Hennes popularitet har vuxit sedan dess, och hennes karriär går bra.

När du lyssnar på Rix FM varje vardag kan du även se Laila på tv i en massa olika program. Sedan några år tillbaka har hon en egen dokusåpa som heter Lailaland och som handlar om hennes liv. Och nu senast såg vi henne i svenska powerkvinnor, som var mycket välkänd och omtyckt.

När man läste om svenska powerkvinnor fick man inte se allt för mycket av Lailas privatliv. I Lailaland finns det dock andra bullar. Hennes egen show låter dig följa Laila, hennes sambo Korosh Kananian, 31, och deras son Liam Pitts, 18, samt deras andra son Kit, som Laila har med Niclas Wahlgren, 56.

Under lång tid har folk undrat hur Liam mår när det kommer till att ha sex med andra människor.

Det var i en intervju med Hänt från våren 2020 som Liam berättade vad som hände. Han sa att han var singel och vad han letade efter.

Jag tror typ att jag inte kan hitta någon jag kan få kontakt med. För mig är det väldigt viktigt att ni båda har samma mentala nivå. Det kanske är lite dumt att säga, men jag tror att jag är ganska vuxen för min ålder. Det här är inte det enda Liam berättade om.

Om du ser bra ut är det mer sannolikt att du får det du vill ha, men det spelar egentligen ingen roll. Det är viktigare att tänka på saker i huvudet, jag tror att det var vad Liam sa då.

Det första stället Liam lärde sig MMA var Allstars, där han började när han var 14 år gammal. Han lärde sig judo och BJJ som barn. Liam har även tävlat i andra kampsporter, där han tog ett guldmedalj i freestylebrottning vid SM 2019. Hans främsta mål är att komma med på MMA-scenen när han är gammal nog.

Liam pitts ålder
Liam pitts ålder

Covid-19-situationen 2020 skadade unga idrottare som ville stanna kvar i matchen. På grund av situationen med covid tvingades Liam avbryta sin kamp i Irland och flytta den till ett annat datum.

Om man tänker efter så vill nog de flesta att 2020 ska vara över och ser fram emot ett bättre och förhoppningsvis lugnare år. Det var länge sedan Liam Pitts, en 17-årig mediepersonlighet och kampsportare, kunde leva 2021. När Liam fyller 18 år i juli vill han för första gången slåss i MMA. Allstars Training Center är en plats där unga människor lär sig att slåss. I en intervju med Kimura berättade den unge fightern som tränar där om sina planer för sin MMA-karriär.

Leave a Reply

Your email address will not be published.