Mon. Sep 26th, 2022

Tareq taylor fru /\ En svensk kock och krögare vid namn Tareq Frank Daoudi Taylor kommer från en del av Palestina, men inte alla. SVT-program som Trädgrdsonsdag och Go’kväll har haft honom som tv-kock.

Tareq taylor fru
Tareq taylor fru

Han arbetade även med julkalendern Tusen r till julafton. Han har också varit med i sommarprogrammet Sommarlov för SVT under några år. Till sitt tv-program Tareq Taylor’s Nordic Cookery försöker han lära sig om nordisk mat.

Restaurangen Kockeriet öppnade i Malmö 2014, där folk kan få sin mat från olika ställen på restaurangen och hjälpa till att göra sin egen mat. Sommar I P1 var med i Sveriges Radio 2013, och han gjorde en show om sitt arbete.

De bröt upp i september 2021. Ellen, deras dotter tillsammans, tävlade i en matlagningsprogram för barn på TV4 2015, där hon kom trea.

Tareq och Kristina Taylor har varit gifta i 26 år. De har en 17-årig dotter tillsammans, så de har en familj. Han berättade för Femina hur han och Kristina, båda lärare, träffades i höstas:

Första gången jag såg Stina var när jag kom ut från köket på en restaurang där jag jobbade extra. Hon satt där och såg bra ut. Han var hennes pojkvän då.

Jag försökte prata med henne, men det gick inte så bra eftersom hon redan hade en pojkvän då. I ett år eller så såg jag dig utanför. Jag höll mig några meter bort. Men jag fick höra att de var ute, så vi träffades av en slump.

Han berättade att han bad henne att gifta sig med honom efter bara två månader. Två år efter det gifte de sig på en strand utanför Perth, Australien, där de bor. Men nu är det över.

Tareq pratade inte om skilsmässan med sin fru på länge innan han gjorde det. Fredrik Ralstrands podcast-tv-fabrik var det sista stället han pratade med honom innan han bröt tystnaden genom att åka dit.

Jag är också en person som vi andra. Det är samma sak för mig och för andra människor. Jag vill inte prata om de mest privata sakerna för jag vill inte såra någons känslor. Det sa tv-profilen i podden.

Det måste finnas ett privat utrymme någonstans. – Jag har också bestämt mig för att inte göra en anmälan hemifrån eftersom det måste finnas ett privat utrymme någonstans.

Tareq Taylor, 51, är en stor hit med sin egen show i SVT. Tillsammans med sin far och bror åker han till Jerusalem för att leta efter sina rötter och besöka sin familj.

Personliga möten blandas med en massa intressanta föredrag om matkultur och tester av en massa drömmat.

På tisdag visar SVT1 det fjärde avsnittet av programmet “Tareq Taylors matresa”. Det blir 21.30. I nästa avsnitt åker Tareq och kocken Boaz till Jerusalems äldsta och största marknad, som heter Mahne Yehuda. Som bonus bjuds familjen på en bröllopsmiddag i Betlehem och Tareq gör en arabisk campingpizza i öknen nära gränsen till Jordandalen.

De gifte sig i Australien för mer än 20 år sedan. Men bara sex månader efter att de gifte sig råkade paret ut för en mycket svår bilolycka.

– Den olyckan förändrade våra liv mycket. Det satte faktiskt allt på kanten. Unga människor, som trodde att de var odödliga, kära över öronen, och att livet låg för deras fötter. Allt förändras dock på en bråkdel av en sekund i TV4.

Tareq Taylor blev mycket mer skadad än sin fru. Kocken: Det tog mig lång tid att lära mig att hantera smärtan.

Det har gått 26 år sedan Tareq och Kristina gifte sig. De har en dotter tillsammans. Det var förra året som Femina hörde av Tareq om hur han och hans fru träffades första gången på en restaurang där han jobbade extra. På den tiden hade hon en pojkvän. Det tog några år för honom att veta att hon inte var gift. De träffades sedan av en slump och blev vänner:

Tareq taylor fru
Tareq taylor fru

“För mig, och jag tror också för Stina, var det en riktig kärleksblixt”, säger mannen. Efter två månader tillsammans bad jag henne att gifta sig med mig. Då hade vi tittat på varandra i ett år. Tjugosju år sedan.

Så här såg paret på saker och ting: De försökte se framåt och inte bakåt.

Men det är lättare för mig att säga att jag inte blev sårad på samma sätt som min fru. Men det finns fortfarande mycket kraft i att se framåt med öppna ögon, snarare än att blunda och tro att livet är över. Nya steg måste tas.

Leave a Reply

Your email address will not be published.