Thu. Oct 6th, 2022

Christer lindarw ung /\ Christer Lindarw är en svensk kläddesigner, dragqueen-underhållare och ledare för draggruppen After Dark.

Christer lindarw ung
Christer lindarw ung

När Lindarw föddes föddes han i Eskilstuna, ett län i Sverige. Designskolan där han lärde sig var Beckmans i Stockholm. Wild Side Story var den första showen han gjorde på scen 1976.

Han gjorde sin första stora show med Roger Jönsson och Lars Flinckman på Hamburger Börs 1980, med Lindarw som hans motspelare från scenshower med deras grupp After Dark. Melodifestivalen: After Dark sjöng “La dolce vita” i finalen i Globen. De kom trea och vann ett pris.

Lindarw blev intresserad av dragshowing efter att ha deltagit i en maskerad där temat var att byta könsroll. Det var Jönssons idé att han skulle börja göra saker i drag redan 1976.

Lindarw var programledare på nattklubben Shazam under några månader och startade sedan dragshowgruppen After Dark och öppnade en egen nattklubb med samma namn vid David Bagares gata i Stockholm.

Efter en lång tid fick gruppen sitt stora genombrott med låten “Förför Sverige I timen.”

Christe Lindarw, en vän till Lill Lindfors, började också göra klänningar till henne. En av dem var klänningen som ramlade av när hon presenterade sig själv på Eurovision Song Contest 1985.

Hon är fantastisk – och fortfarande så snygg och sexig! Hon är en av de få kvinnor jag har tänkt på att ha sex med. Jag har sett henne klä av sig mycket – speciellt när jag gjorde bröllopsklänningen till Lena och Måns Herngrens bröllop.

Det fanns en tid när jag inte visste att hon var gravid, och jag vet inte om hon ens visste det själv. Jag hade aldrig sett ett par bröst som såg bättre ut i mitt liv! Så vitt jag vet har hon fortfarande en söt, söt personlighet, och hennes sätt att leka med sex på scenen är så coolt!

Christer växte upp i Eskilstuna. Bodde i ett rum och köksskåp med sin mamma. I rummet hade de lagt allt i. Det fanns en bäddsoffa, ett bord och en bokhylla.

De fick gå till mormor och morfar för att duscha och gå på toaletten. Från början bestämde Christer vilka möbler han skulle köpa och vilka kläder hans mamma skulle ha på sig. Människor i Stockholm var hennes drömjobb.

Om du hade en liten flirt eller ett kärleksäventyr med någon så var de väldigt nära dig, och du vill inte “ut” dem nu. Jag spenderade mycket tid med Ted Gärdestad i Melodifestivalen och “Satellit”. Vi hade till och med en liten fling.

Jag var väldigt förtjust i honom och han var lite förtjust i mig. Han sov med mig några gånger, men vi hade aldrig sex, trots att jag ville. Så långt tillbaka som då grubblade han redan mycket. Han ville också vara uppe hela natten och lösa världsproblemen. Till Ted sa jag till honom: Du kan inte ta på dig hela världen. Du kommer att bli galen.

Du kommer inte att tro vem vi har för vår gäst idag: Christer Lindarw, en legend i dragshowvärlden! Producent-Fabian går långt tillbaka med Lindarw att Fabian som ung man uppträdde med dragshow-ikonen och berättar om minnena därifrån.

Före och efter mörker diskuteras också, liksom Lindarws tankar om moderna dragshower, som RuPauls Drag Race, och hur de kan jämföras med dragets gamla dagar. Det kommer att bli en mycket intressant gästpodcast idag!

För att leva det goda livet lämnade han hemstaden Eskilstuna när han var 19. Christer Lindarw har fortfarande en stark önskan om både samhörighet och dubbelhet, även efter fyra decennier. Det är här han pratar om vad han tänker inombords. Han pratar om glamour, kärlek och död.

Det var Bert Lindarw, en speedwayförare från hela världen, som var hans pappa. Vid en septisk chock stänger kroppen av sig själv, vilket kan vara mycket farligt.

Färgen på Christers kropp var blålila när han gick på Karolinska. Hans armar och ben var askgrå. Blodet som inte är infekterat går till kroppens viktigaste delar och armar och ben får inget blod. Temperaturen i min kropp gick ner till 34.

Sjuksköterska: Det var ingen puls på mig. Det var en läkare som kom och tog av mig min tröja. När han såg hur jag såg ut sa han “Intensivt, fy fan!” Sedan lägger de ett antibiotikum i halspulsådern med en nål.

Mitt liv har lett till detta. Som barn var jag lite ensam. Jag behöver inte vara runt folk hela tiden. Det är inget jag valt, men jag har inte haft några problem med det heller.

Det finns förstås många skådespelare och soloartister som är missnöjda och tar både flaska och piller och dör innan de borde. Det finns många saker man inte får göra med andra för att man jobbar. Arbeta hårt så att folk kan gå ut och ha kul med sina vänner. Jag undrar var mina vänner är.

Christer lindarw ung
Christer lindarw ung

Börja fundera på vad du ska göra efter den sista turen. – Det är viktigt för mig att bygga upp och ta hand om de människor som står mig nära och som känner mig.

Det är de som ska behöva hjälpa mig med rullstolen när jag kommer ut. Vi som är homosexuella som blir äldre vill inte hamna på ett vanligt äldreboende. Under spelets gång måste vi lyssna på Melba Moore och Grace Jones i vägen

Leave a Reply

Your email address will not be published.