Sun. Oct 2nd, 2022

Felix herngren fru /\ Han heter egentligen Felix Tobias Herngren. Han är en svensk regissör, ​​skådespelare, författare och komiker.

Felix herngren fru
Felix herngren fru

Han är mest känd för att ha gjort och spelat huvudrollen i den svenska TV-drama-komediserien Solsidan. Han är yngre bror till regissören och skådespelaren, Mns Herngren, som också är en bror.

Herngren regisserade och skrev även filmen Hundraåriga mannen som klättrade ut genom fönstret och försvann, som har visats i mer än 40 länder och tjänat mer än 50 miljoner dollar runt om i världen sedan den kom. Han medverkade också i tv-programmet “Sen kväll med Luuk”.

Felix Herngren, 54, gifte sig 2005 med Clara Byström, 48, och de har tre barn tillsammans. Men deras förhållande började inte så smidigt som det borde ha gjort.

När Felix Herngren och Clara Byström träffades på jobbet var de vänner, och snart var de kära i varandra. Men Felix Herngren och Clara Byström hade redan relationer med andra människor, så de behövde inte starta en ny.

Det började kännas som att din kropp blev riktigt varm när Clara ringde och sa något. När du var tvungen att ringa tillbaka och säga något blev du arg. Människor som jobbar för varandra brukar inte lära känna varandra så väl, säger Herngren i TV4:s “Tillsammans med Strömstedarna”.

När Felix Herngren och Clara Byström Herngren hade ett förhållande träffades de och blev vänner. Båda hade ett ettårigt barn. Felix var gift med Jenny Myrberg, och Clara var förlovad med sin ex-pojkvän, som också var hennes vän.

Det var inte det som hände. Felix och Clara blev båda blixtförälskade, och de var säkra på att de båda ville investera i varandra och bryta med sina gamla relationer.

Felix Herngren, 54, var tidigare gift med Jenny Myrberg. De fick tre barn tillsammans: Fanny, Vera och Leo. Men efter 13 års äktenskap bestämde de sig för att gå skilda vägar och gå skilda vägar.

I filmen hittade manusförfattaren Clara Herngren kärleken igen. Han och Iris gifte sig idag. De har tre barn tillsammans: Bill och Lisa. På bilden finns också ett sjunde barn, Claras son Nils Byström, som är född från ett tidigare äktenskap.

Det pratas mycket om Felix och Claras liv varannan vecka, och de verkar kunna lösa det med mycket flärd. Felix fru är inte det enda som gör Clara intressant.

Felix berättar för Aftonbladet hur hans exfru Jenny fick reda på sin nya fru Clara på ett väldigt konstigt sätt. Hon kunde höra det hela i telefonen.

Ja, jag hade precis träffat Clara på jobbet. Jag gillade henne och hon gillade mig. Jag ville berätta för henne hur jag kände för henne, så vi åkte i min nya bil med en inbyggd mobiltelefon. Bilen hade ett eget telefonnummer. Vi går och jag stänger av bilmotorn.

När jag stänger av bilen ringer min fru och något går fel. Samtalet kopplas ner men strömmen är av så högtalaren fungerar inte men mikrofonen är fortfarande på så hon lyssnar på oss i ungefär en kvart.

Felix berättade för Clara att han älskade henne i en bil. Hustrun råkade vara i telefon i bilen och kunde höra allt, ett samtal som varade i femton minuter. Hans berättelse om Clara och hans önskan att lämna sin fru hade blivit berättad vid det här laget.

Efter att hon tagit ett djupt andetag ringde hennes telefon. Det var Jenny Myrberg, och hon ville prata med Felix. Det inträffade en olycka på julaftonskvällen och det hela visade sig vara väldigt rörigt och spänt. Felix Herngren säger däremot att alla stridsyxor nu är begravda och att alla är goda vänner idag.

Chockerande nyheter blev inte bättre oavsett vilken dag det var eller vilken tid på dygnet det var. 54-åringen kallade avslöjandet “turbulent och rörigt”.

Det här var dagen före jul, så Felix frågade sin fru vad han skulle göra. Det visade sig att Felix och hans fru ringde till varje familj och berättade vad som hänt.

Felix och Clara träffades första gången 2003 när Clara spelade i tv-programmet “Ulveson och Herngren”. Under den här tiden var Felix mitt uppe i att skiljas från sin första fru, och han var väldigt stressad över det!

Felix berättade för Allas att det var en väldigt svår tid för honom och Allas eftersom de hade varit gifta i 12 år och hade tre barn tillsammans.

Aftonbladet har en intervju med Felix som berättar mer om tiden som var så galen. Felix berättar om hur saker och ting förändrades. Hennes man träffade snabbt någon ny.

Felix herngren fru
Felix herngren fru

– Jag hade precis träffat Clara på jobbet. Jag gillade henne väldigt mycket och hon gillade mig också. Det var viktigt för mig att säga hur jag kände för henne, så vi åkte iväg i min nya bil med en inbyggd mobiltelefon. Bilen hade ett eget telefonnummer.

Vi går iväg och jag stänger av bilmotorn. När jag stänger av bilen ringer min fru och något går fel. Samtalet kopplas ner men strömmen är av så högtalaren fungerar inte men mikrofonen är fortfarande på så hon lyssnar på oss i ungefär en kvart. Tills telefonen som ringer kommer från Clara vet han inte vad som hände. Då vet min fru vem Clara är. Min fru vill prata med mig. Clara s

Leave a Reply

Your email address will not be published.