Mon. Sep 26th, 2022

Sara Hector Familj /\ Under världscuptävlingen är Sara Maria Hector från Sverige. Hon har varit på sex världsmästerskap och vunnit tre medaljer i lagtävlingen 2011, 2015 och 2021.

Sara Hector Familj
Sara Hector Familj

En storslalom var Hectors första världscupseger i december 2014. Det var i Österrike. Hon vann guld i storslalom vid de olympiska spelen 2022.

Första olympiska medaljen: Hector vann sin första medalj vid de olympiska spelen 2022. Det var också den första guldmedaljen för kvinnor i storslalomtävlingen för Sverige sedan 1992.

Igår kväll trodde jag att hon inte ville prata med mig. Så, hon pratade hellre med Mia än mig för hon var lugnare. Sören ser många nycklar till guld.

Hennes liv går bra. När hon har vuxit upp har hon varit stabil och säker. Det har funnits team och organisationer som har gett henne uppmärksamhet för första gången sedan dess. Att behöva vara mer självkontrollerande har fått henne att springa mer storslalom och åka till sina egna läger.

Hon har också en serviceman som gör skidor som är väldigt bra också. Många människor biter.
Sedan hon var liten har hon sagt att hon ska bli bäst i världen, och hon har varit redo att kämpa för det långsiktiga målet.

Sveriges Sandviken är en liten stad som är både söt och medelstor. Jag lärde mig att läsa och räkna av min mamma, slåss med min bror och älska av min syster. Skidåkningen har gjort mig väldigt nära min familj, och det är något jag kan tacka den för.

Stressiga middagar hela veckan så att vi kunde komma till träningsplatsen i tid, tidiga frusna morgnar i bilen när pappa alltid sa att han måste lyssna på hårdrock för att hålla sig vaken. irriterande för mig, “the chic-music fan.” Det finns så många människor som tycker likadant om lopp och har väldigt roligt tillsammans på vägen ner. Jag är skyldig allt till sporten!

Jag har alltid gillat att gå i skolan. Enligt mig är det roligt och intressant att lära sig nya saker och lära känna världen. Jag är en person som gillar att vara nyfiken och ta reda på nya saker. Du kan också lära dig mycket av att vara elitidrottare om du är öppen för det. Jag försöker alltid nya saker och försöker växa som person.

Natur, frisk luft och vackra vyer är saker som alltid kommer att ligga mig väldigt varmt om hjärtat. När jag är ledig är jag glad!

Jag talar sanning. Jag älskar att prata om allt och allt. Hur du lever ditt liv och når dina mål. Hur man tränar och hur man uppnår sina drömmar. För jag tycker om att tänka. Så jag lever för att förverkliga mina drömmar. Jag älskar utmaningen som drömmar ger mig.

I mitt hjärta känner jag alltid att jag borde fullfölja min dröm om att bli nummer ett. Så att jobba hårt för att nå mina mål har aldrig varit tråkigt för mig! Jag har aldrig sett något liknande.

Vänner och familj är viktiga för mig eftersom de gör mig lycklig. Min bästa vän är solen. För när solens varma strålar träffar mitt ansikte känner jag mig glad. Havet får mig också att känna mig lugn och glad, och somrar i skärgården är något jag verkligen trivs med.

Det är två starka kvinnor som pratar om sjukdomen medan de sitter och pratar. Mamma Maria vill att hennes familj ska leva sina liv och följa deras drömmar. Hennes mamma är Saras favoritperson och hon vill att hon ska stanna hos henne länge.

Sara Hector Familj
Sara Hector Familj

Båda vill sprida ordet om sjukdomen som en gång ansågs vara obehandlad. Sara har även anordnat en skidtävling i hemtrakten för att samla in pengar till ALS-forskning.

Det är inte omöjligt att det kommer en lösning, men det finns ingen just nu. Sedan, om det också stämmer att det blir värre och det finns många som har en fruktansvärd sjukdom, måste du göra något för att klargöra det. Säger Sara: “Om jag överhuvudtaget kan göra något för att förändra saker så vill jag göra det.”

Leave a Reply

Your email address will not be published.