Mon. Sep 26th, 2022

Bianca ingrosso gravid /\ Svenska bloggaren Bianca Melina Elisabeth Wahlgren Ingrosso har många olika jobb. Hon är en influencer på sociala medier, en entreprenör och en sångerska också!

Bianca ingrosso gravid
Bianca ingrosso gravid

2006 deltog Ingrosso och hans vän Malin Eriksson i den svenska nationella uttagningen till Junior Eurovision Song Contest. Deras låt, “Can it be us two”, kom på andra plats. 2007 spelade hon Louisa von Trapp i en upplaga av The Sound of Music på Göta Lejon teater.

När hon var barn sjöng hon i en musikal om Astrid Lindgren som hette Hujeda me so many songs. Hon sjöng med sin bror Benjamin Ingrosso och hennes farbror, Linus Wahlgren, som regisserade föreställningen. Ingrosso var med på Let’s Dance 2016, där han kom på andra plats bakom Elisa Lindström.

Under ett avsnitt av D-play som ännu inte har visats på tv berättar Bianca för sin mamma, Pernilla Wahlgren, att hon ska bli mamma. Bianca säger att hon är redo att bli mamma, men hennes pojkvän Philippe vill inte göra det.

PHILIPES VILL INTE. Jag ville inte berätta det för jag har inte bestämt mig, och sedan ville jag inte berätta det för jag vill inte gå först. och det vill han inte nu ”I det här fallet säger Bianca till sin mamma Pernilla:.

Bianca har fått mycket stöd från sina fans sedan avsnittet gjordes tillgängligt på D-play. På sin Instagram Story tar Bianca chansen att säga tack till alla sina följare. Alla som har D-play och har sett avsnitten som inte gick på tv: Tack! Tack så mycket för dina vänliga ord och din hjälp “Bianca:, säger det.

Länge har Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen varit tillsammans, även om de har tagit några pauser från varandra då och då. Eftersom Bianca har varit gravid mycket under deras förhållande är hon alltid rädd att det ska hända igen, vilket gör att hon känner sig väldigt stressad.
Det pratas om ångest och graviditetstest i ett nytt tv-program.

När hon fick reda på att hon var gravid var det första gången hon var glad för det. Hon säger att om de hade behållit barnet så hade hon planerat att filma Phillipes reaktion.

Innan jag hann säga något kom Phillipe hem och såg mitt graviditetstest i min väska. Folk gillade det inte alls, säger Bianca Ingrosso.

Biana säger att hon inte vet vad hon ska göra. Det finns dock en sak till. Hon säger att hon “måste göra abort”. – Du får inte göra det här. Det är upp till dig. Pernilla Wahlgren säger att det också är ett beslut som de två tagit tillsammans.

Det har varit svårare än jag trodde att det skulle vara, säger Bianca Ingrosso, som är dansare och sångerska. På Dplay kan du redan nu se avsnittet av “Wahlgrens värld”. Avsnittet kommer på Kanal 5 klockan 21.00 den 19 november.

Han bor på en plats som heter Wahlgren. Bianca Ingrosso berättar om den svåra abort hon gjorde för några månader sedan. “Jag ville inte göra det.”

När Bianca gjorde abort tog det hårt på hennes kropp. I föreställningen berättade hon om hur hon var tvungen att gå in genom dörren till barnmorskemottagningen innan hon kunde fatta ett beslut.

Det var inte lätt. Jag gick till barnmorskan. Jag skulle ta ett piller, men jag kunde inte, så jag var tvungen att gå. Tusen gånger om dagen under några dagar var inget självklart val.

Bianca bokade en ny tid hos barnmorskan och gjorde abort, så hon gjorde det igen. Efteråt var hon väldigt ledsen länge innan det slutligen slog henne att hon gjorde rätt val.

Jag vill inte att mitt första barn ska behöva slåss med andra människor för att få sin vilja igenom. I showen sa hon att speciellt mannen som skulle vara far till det.

När hon berättade för sin mamma, Pernilla Wahlgren, att hon var gravid i ett avsnitt av deras dokusåpa, “Wahlgrens värld”, kunde hon berätta nyheten för henne (52).

Philip kommer inte. För att vara ärlig så ville jag inte prata om det. Jag har inte bestämt mig för vad jag ska göra. För jag vill inte att den första personen ska gå. 25-åringen i programmet sa att han verkligen inte vill nå. Hon sa att hon och hennes pojkvän, Phillipe Cohen, inte var överens om valet.

Bianca ingrosso gravid
Bianca ingrosso gravid

I veckan kom ett nytt avsnitt av den populära showen i Sverige, och det var återigen väldigt personligt. Hon sa att det inte var lätt att göra.

Ingrosso och hennes mamma, Pernilla, är med i Kanal 5 TV-programmet Wahlgrens värld. När den första gången sändes hösten 2016 handlade dokusåpan om deras familjs liv och arbete. Hon kommer inte att vara med i programmet längre. Istället kommer hon att jobba med andra saker, som sitt andra jobb.

Leave a Reply

Your email address will not be published.