0 0
Read Time:3 Minute, 40 Second

Clara henry partner /\ Clara Susanna Henry är en svensk skådespelerska, bloggare, komiker, programledare och författare. Hon föddes den 9 april 1994. För tillfället har Clara Henry ingen pojkvän. Clara Henry växte upp i Gokskulla, Landvetter. Kimberly är hennes yngre syster och Christoffer är hennes lillebror. Hennes far, Graham, föddes i Wycombe, England av irländska föräldrar och hennes mamma, Petra, är svensk.

2010 gick hon på Ingrid-Segerstedt-Gymnasium och läste journalistik som en del av samhällsekonomikursen. Hennes YouTube-kanal har cirka 430 000 följare och hon har en egen talkshow på TV-kanalen Kanal 5. Hon har även arbetat som backstagereporter på två nationella musiktävlingar kallade Melodifestivalen som arrangeras av SVT.

Några vanliga fakta om Clara henry partner

  • Som tonåring arbetade Henry som ungdomsreporter på Göteborgs-Posten.
  • Sedan 2005 har hon varit aktiv i bloggar som Nöjesguiden, Devote och Veckorevyn magazine.
  • Hon började lägga upp videor på YouTube 2011 och var värd för en talkshow på kanal 5 2013, intervjuade gäster och framförde komedisketcher.
  • Under våren 2014 medverkade Henry i en andra säsong av hennes talkshow, denna gång med titeln Häng med Clara Henry (engelska: Hang Out With Clara Henry), där hon istället för att sitta i en studio och prata, träffade var och en av sina gäster och hängde hela dagen.
  • Hon utsågs till Årets Vlogger vid 2013 Veckorevyns Blog Awards.

Clara Henrys vänner: Hon har dejtat minst en man tidigare. Clara Henry har aldrig varit förlovad. Vi granskar för närvarande datum och kopplingar som har ägt rum tidigare.

Rykten på nätet om Clara Henrys tidigare relationer kan variera. Det är lätt att ta reda på vem Clara Henry dejtar, men det är svårare att hålla reda på alla hennes kopplingar, kopplingar och uppbrott. Att hålla varje dejtingsajt och tidslinje uppdaterad för en kändis är ännu svårare. Meddela oss om du hittar någon föråldrad information om Clara Henry.

Det finns inga rykten om hennes privatliv eller hennes arbetsliv. Hon har aldrig varit inblandad i en skandal i sin karriär. Det verkar som om Clara är fokuserad på sitt arbete och inte hamnar i trubbel. Hon har vackra blå ögon och blont hår som matchar resten av hennes kropp. Annat än det är ingenting känt om hennes längd, vikt eller andra kroppsmått.

Dina favoritstjärnor är vanligtvis i fokus för många dejtingnyheter och skandaler. De flesta vill veta om Clara Henry är singel eller i ett förhållande och vem hennes pojkvän är. Vi är här för att rensa upp och skingra rykten om Claras vänner och kärleksliv.

Ta reda på allt du behöver veta om Clara Henry inklusive hennes relationer, dejtinghistoria, affärer, före detta pojkvänner, biografi och mer.

Henry publicerade sin första bok, Ja jag har mens, hurs? “Ja, jag har mens, så vad?” eftersom hon inte förstod varför man inte diskuterade mens och blödningar. Henry sa i det svenska programmet Nyhetsmorgon (TV4) den 22 september 2018: “Grundkurser I Feminism skämtar inte” att “man blir lite pigg när man börjar blöda mellan benen en femtedel av gångerna, när man väl vaknar. ” Den här boken ser på menstruation ur ett feministiskt perspektiv. Det är en uppriktig, lättförståelig titt på hur du får och tar hand om din månatliga mens. Den använder anatomiskt korrekta termer, som t.ex

“vagina” och “livmoder” samt slangord som “vajayjay”. Den engelska översättningen av den här boken använder ord som “uterus-carriers” och “dick-owners” istället för “men” och “women” för att visa att boken inte bara handlar om män eller kvinnor.

Den här boken skiljer sig från andra i ämnet eftersom den undersöker på djupet hur samhället skämmer ut denna naturliga kroppsfunktion och hur den kan användas på ett sexistiskt sätt för att slå ner kvinnor som säger sina åsikter. Henry föreslår sedan ett antal sätt att svara på dessa sexistiska kommentarer.

Henry ger läsarna den kunskap, feministiska insikt och periodiska hack som de behöver för att bryta tabun kring ett ämne som inte borde existera.

Både på allvar och som ett skämt gjorde hon en video om kreativa sätt att sätta in mensprodukter i badrummet. Hon gjorde detta för att försöka bli av med stigmat. Hon säger att det alltid har varit ett projekt att förändra flickornas sätt att hantera sina perioder i skolan. Det känns “nästan provocerande” att inte gömma tamponger, bindor och menskoppar. Det finns både engelska och tyska versioner av boken.

Clara henry partner

About Post Author

adword ads

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *