Mon. Sep 26th, 2022

Gunilla Backman Familj /\ Backman är en svensk sångerska och skådespelerska som föddes den 18 juni 1965.

Backman kommer från en musikalisk familj. Han studerade balett från 1972 till 1982 vid Kungliga Teaterns balettskola, Balettakademien, Statens Dansskola och Cullbergbaletten, där han också tog lektioner.

Gunilla Backman Familj
Gunilla Backman Familj

Hon gick på Adolf Fredriks musikskola och lärde sig sjunga när hon var 17. Hon spelade Liesl i musikalen Sound of Music på Folkan när hon var 17.

Snövit och de sju olika sakerna om Snövit stod också på samma scen. I båda filmerna träffade hon sin motspelare Peter Jöback, som hon har jobbat med många gånger efter det. Efter dessa verk har hon mest arbetat med sång och musikal.

IVF-behandling och viljan att bli mamma är det viktigaste att prata om. Det finns en musikalartist som heter Gunilla Backman.

Tidigt på sommaren ser Lidingö ut som en vacker plats att åka taxi på. När jag kommer till Lngängens kafé ska jag träffa den 53-åriga musikern Gunilla Backman, en kompis till mig. Hon är väldigt nära där hon bor, och jag har stått i den långa kön så länge nu.

Men klockan slår, linjen slutar och jag ringer sångaren som var sen. Det gör ingen skillnad. Jag hittar ett ledigt bord långt bort och skriver ner fler frågor medan jag gör det. När hon väl kommer dit är hon på gott humör, ansluter sig till kön som blivit mycket kortare och köper något att äta.

Gunilla Backman Familj

På onsdagen kom ett antal kända personer till Chinateatern i Stockholm för galapremiären av “En värsting för en syster”.

Några av personerna som var på röda mattan var Gunilla Backman, 54, och Jens Hultén, 55, som kom till evenemanget tillsammans. En tidning pratar med dem och påpekar att de ser tillgivna ut. Jens Hultén ler.

När han säger att det är bra att de är tillsammans menar han att det är väldigt bra. Vi träffades när vi jobbade tillsammans och snart har vi varit tillsammans i ett år. Vi bor inte tillsammans.

Under 1990-talet gick jag tillbaka till musikteaterns värld. Det var planerat att visa en uppsättning av Cameron Mackintoshs musikal Les Miserables i Stockholm, kallad Cirkus, i slutet av detta år. Jag provade på rollen som Cosette även om jag inte visste vad en musikal var.

Jag älskar den här musikalen, som är baserad på Victor Hugos bok och har text och musik av Boublil och Schönberg. Det är en av mina favoritsaker att titta på. Under årens lopp har jag spelat det mer än 1000 gånger, på tre olika språk, till denna punkt.

Det är också en av mina favoritmusikaler. Jag spelade Maria i “West Side Story” på Riksteatern 1992. Efter West Side Story var jag med i en revy av Bosse Parnevik på Cirkus. Jag fick också chansen att jobba med en av våra bästa sångerskor, Monica Zetterlund.

Teater kan vara mycket olika saker samtidigt, som att gå från Bosse Parnevik till Ingemar Bergman. Det var efter Cirkus som jag åkte till Dramaten i Stockholm för att vara med i Bergmans uppsättning av “En vintersaga”. Sedan gick jag till Riksteatern i Stockholm för att se “Elvira Madigan.

” Nu var det dags att se sig om i andra länder och se hur de såg ut. Som barn bodde jag i Sverige. 1996 lämnade jag för att spela i en tysk version av Andrew Lloyd Webbers musikal “Sunset Boulevard”.

Nästa år spelar jag “Les Miserables” igen, men den här gången spelar jag rollen som Fantine, och jag gör allt på tyska! Detta ägde rum i Duisburg. Efter detta åker vi till London, musikvärldens huvudstad. På Theatre Royal, Drury Lane, kommer jag att vara Ellen i “Miss Saigon”. Det tar mig 18 månader att spela det på samma sätt, vilket är mitt rekord hittills.

När det är klart är det dags för tredje gången att läsa “Les Miserables”, denna gång på engelska. När jag åker till London spelar jag Fantine i Palace Theatre där, som ligger i London. Det var 1999. I London var det åtta shower i veckan.

Det fanns några andra musikaliska projekt som jag gjorde i London medan jag bodde där i fem år: en turné i Sydafrika med Peter Karrie, en hyllningsshow till Fred Astaire på Palladium i London och flera konserter med Halle Orchestra i Manchester.

Gunilla Backman Familj
Gunilla Backman Familj

Enligt papper som skickats till tingsrätten om ett äktenskapsförord ​​kommer deras bostad på Lidingö att vara Sturmarks för resten av livet. Dessutom ska deras inkomster behandlas som om de vore deras egna. De har fyllt i ett äktenskapsförord ​​för att de, som det står, vill gifta sig, så det har de gjort.

Backman har varit med i många musikaler, som “Mama Mia”, där hon spelade Donna. Hon repeterar nu inför återupplivandet av “Prima donnor”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.