Fri. Oct 7th, 2022

Lisa ajax ålder /\ LK Ajax är en svensk sångare som vann Idol 2014. Hon deltog även i Lilla Melodifestivalen 2012 med låten “Allt som jag har.” “My Heart Wants Me Dead” var låten Ajax sjöng i Melodifestivalen 2016. De tog sig till final på Friends Arena. Så här gick det: Hon kom sjua i finalen.

Årets Melodifestivalen tillkännagavs av SVT den 30 november 2016. I Don’t Give a Fuck Hon tog sig till andra chansen i den andra semifinalen. Det var den 11 mars 2017 och hon tog sig till finalen. Hon kom på en nionde plats.

Lisa ajax ålder
Lisa ajax ålder

Den 27 november 2018 tillkännagavs att Ajax skulle delta i Melodifestivalen 2019 med låten “Torn”, i den sista semifinalen, där vinnaren utses. Hon tog sig till andra chansen igen från den fjärde semifinalen. Hon slutade nia i finalen, vilket var det bästa hon kunde göra.

Hennes låt var “Tror du att jag bryr mig” med Niello. Hon sjöng den i Melodifestivalen 2022.

Det sa att jag hade rosacea när jag gick till hudläkaren och det berättade han för mig. Nu får jag medicin. Det är piller och sedan en salva som jag lägger på huden. Sedan jag började ta det har jag mått mycket bättre. Det var svårt ett tag.

Under en intervju i TV4:s “Nyhetsmorgon” berättar Lisa Ajax att hon var rädd ett tag och tog en paus från världen utanför.

Lisa ajax ålder

– Jag ville inte gå ut. Skär en frans och sätt på en mössa för att täcka den. När jag inte hade smink var det svårt att gå och handla. Många saker gjorde jag inte för att jag inte ville visa mig så. Jag mådde dåligt, säger hon.

När Lisa Ajax var sex år började hon ta sånglektioner hos en sånglärare 2004. Samma år som första säsongen av Idol kom till Sverige. Så, Ajax borde ha sagt att när hon fyllde 16 så skulle hon vilja vara med i Idol.

“Mamma vet bäst” var en av Ajax favoritlåtar när hon sjöng den på sin audition i Stockholm. Hon blev snabbt en av favoriterna tidigt på säsongen. I höstas när hon sjöng “En sådan man” fick hon Pär Lernström att börja gråta.

Säsongsavslutande Idol-final: Ajax vann den 5 december 2014. Låten “Unbelievable” skrevs av Fame Factory-deltagaren Jimmy Jansson och tre andra personer.

Vinnaren av Idol meddelade att Ajax skulle åka på en Sverigeturné med de två andra vinnarna Mollie Lindén (som kom tvåa) och Josefine Myrberg (som kom trea). De skulle börja den 12 december 2014.

Under nästa Melodifestivalen 2022 står Niello och Lisa Ajax på scen med låten “Tror du att jag bryr mig.” Men hur mycket vet du om det nya paret?

Lisa provade på Idol 2014, och juryn tyckte att hennes audition var jättebra. Vi såg henne sjunga “Sådan man” under Idol. När hon kom upp på scenen gav juryn henne stående ovationer. Detta var en av många gånger. Efter detta berättade programledaren Pär Lernström för Lisa i sändningen att han började gråta när hon sjöng.

Tillsammans skriver Niello och Lisa en låt som handlar om hur man kommer över ett “uppbrott”. Tror du att jag bryr mig?

Men det var väldigt annorlunda mot vad jag brukar, säger Niello till Nyheter24.

För att hjälpa honom bearbeta låten på egen hand kom Lisa Ajax med. Som någon som har jobbat med dem tidigare och är en god vän var Lisa ett lätt val.

“I Don’t Give A” skrevs av Ola Svensson, Linnea Deb, Joy och Anton Hrd af Segerstad för andra delen av Melodifestivalen 2017 i Malmö den 11 februari. Ajax sjöng låten i den andra delen av tävlingen som gick av stapeln i Malmö. Ajax tog sig till final efter att ha fått en andra chans. De kom på nionde plats med 46 poäng.

Lisa ajax ålder
Lisa ajax ålder

Intervju: Vi frågade Nyheter24 om de får många meddelanden i sitt DMS som inte bara är vänliga. Lisa säger att det händer mycket. Lisa: – Det är lite roligt, för du skriver mycket om din partner.

Det finns inget sätt att Lisa skulle kunna springa så. Niello sa det tillbaka till Lisa, och de båda skrattade. Hon säger att eftersom hon har två barn är det inte lika lätt att flirta med henne som tidigare.

Leave a Reply

Your email address will not be published.