Sat. Sep 24th, 2022

Madeleine ilmrud barn /\ Det är ett svenskt TV4-program som heter Familjen Annorlunda som har pågått i nio säsonger med 10 avsnitt vardera. Det handlar om tre familjer med väldigt olika barnupplägg.

Under den första säsongen fick familjen Johansson tio barn och familjen Cotino-Karlsson fem barn. Familjen Carlsson fick trillingar och det fanns totalt fem barn i Staffanstorp.

Madeleine ilmrud barn
Madeleine ilmrud barn

I Södertälje finns åtta barn, varav sex tvillingar, och alla bor hos sin mamma. Sedan säsong 2 har nya familjer kunnat följa med, men några av familjerna från tidigare säsonger kommer tillbaka i nya säsonger.

Tre familjer visades i tio föreställningar, där de visades i vardagliga situationer som till en början verkade normala. Alla dessa blev extraordinära då familjerna var tvungna att hitta på nya sätt att lösa vardagsproblem i en värld som är bättre lämpad för mindre familjer.

När det gick på tv var det roligt för folk att se familjerna göra alla möjliga saker tillsammans hela tiden. Det är inte så de skulle ha gjort saker normalt.

Folk som inte förstod att det här var meningen att göra det hela lite roligare var inte glada för det. Familjen Norrström och familjen Ilmrud blev till exempel attackerade på internet på grund av detta.

I slutet av TV-programmet Familjen annorlunda på TV4 2009 gjorde Mikael och Madeleine Ilmrud sitt namn. När hon fick de åtta barn hon fick: Victor, Oliver, William, Engla-Freja, Adam, Adams tvillingar, Collin och Charlie och Tuva-Li, fick hon många barn.

Madeleine ilmrud barn

Det har gått 11 år sedan senast familjen sågs. Emmylou, Mathilde-Isabelle och Livia har varit i familjen länge nu och tittarna har kunnat se hur familjen har växt under åren.

Nu när familjen inte är med på tv-rutan kan alla som vill hänga med dem titta på Madeleines sidor i sociala medier. När hon går dit gör hon många saker varje dag och pratar om vad hon gör varje dag. Madeleine har alltid delat en hel del bilder på sina barn, och en del människor har varit kritiska mot henne för det.

Hon vill inte sluta skaffa barn trots att hennes familj redan är så stor. Förut har hon pratat om sin önskan om barn med människor som följer henne på sociala medier.

“Vi har haft mycket tid att spela och hamnat i problem i helgen.” Fotboll och frisbee. Jag sa till Micke att vårt elvamannalag kanske skulle behöva en ny medlem. Han kommer att dö om jag säger så om honom. “Jag tror att han skulle vilja ha en liten till”, säger hon på Instagram innan hon fortsätter.

Att vi ska få ett barn till har varit svårt för mig att tro. Det har varit mycket oro eftersom vi missade en abort i slutet av förra sommaren.
Det var svårt för mig, och jag var sjuk efter det. Ingen sa det till mig igen efter det.

Men livet hade andra planer för mig. Det här är första gången jag har kunnat tro att någon faktiskt sparkar i magen, och jag har köpt små kläder för henne eller honom att ha på sig. Vår gissning är att det är en man.

Många hittar på historier hemma. Det finns många tecken på att Micke säger “Tjejen”. Han känner dem alla. Han hade rätt förra gången, så han kanske har rätt igen. Det spelar ingen roll vad du säger!

Allt går bra och bebisen mår bra också. Vi har också bestämt oss för en barnvagn. Vi vill ha en syskonvagn, så valet var enkelt. Ingen av oss behövde tänka på det. Varukorgen vi ville ha visas i inlägget nedan.

Under dokusåpan “Familjen annorlunda” blev 39-åriga Madeleine Ilmrud uppmärksammad av svenska folket för att hon var en av stjärnorna. I början hade de åtta barn. Sedan dess har de fått ytterligare tre barn och nu består familjen av Madeleine Ilmrud och hennes man, Mikael Ilmrud.

Den här gången säger Madeleine Ilmrud i ett inlägg på Instagram att hon är gravid igen. Snart blir det tolv syskon istället för elva.

Madeleine ilmrud barn
Madeleine ilmrud barn

Det är ett nytt litet mirakel. Lite hemmais som vi har behållit ett tag gör att vi längtar ännu mer efter värmen och sommaren. tacksam för att jag kan bära ett annat hjärta.

Allt du kan ha på dig. Så länge allt går som planerat fyller syskonen 12 år i sommar och “vi blir föräldrar till ännu ett litet mirakel”, säger författaren bland annat.

Leave a Reply

Your email address will not be published.