Sat. Oct 1st, 2022

Sara hector pojkvän /\ Under världscuptävlingen är Sara Maria Hector från Sverige. När hon var yngre deltog hon i sex världsmästerskap. Hon tog tre medaljer med sitt lag 2011 och 2015.

En storslalom var Hectors första världscupseger i december 2014. Det var i Österrike. Hon vann guld i storslalom vid de olympiska spelen 2022.

Sara hector pojkvän
Sara hector pojkvän

Första olympiska medaljen: Hector vann sin första medalj vid de olympiska spelen 2022. Det var också den första guldmedaljen för kvinnor i storslalomtävlingen för Sverige sedan 1992.

Re-kommunen tog ännu en guldmedalj idag när Sara Hector vann storslalomloppen. Och i Duved var lyckan enorm.

Säger Sara Hector: Jag är en person som blir väldigt jobbig.

Storslalomåkaren möter upp mitt i Stockholm. Det är här hennes pojkvän bor.

De senaste dagarna har mamma Maria Hector kommit på besök. Hon har precis åkt tillbaka till Sandviken. Nyheten att Maria har ALS kom ut för två år sedan. Sara Hector har varit tvungen att ändra en del av sitt schema på grund av detta.

Det är fantastiskt att jag får umgås med min mamma när jag kan. Om min mamma var helt frisk hade hon förmodligen inte varit här på två dagar och jag hade spenderat mindre tid med henne.

Sara Hector valde att lägga upp en serie bilder på sin mamma på Instagram i somras med hashtaggen #fightingALSwithjoy. Hennes mamma har ALS. Förhoppningen är att deras beslut att vara öppna om sjukdomen kommer att hjälpa andra, och att detta kommer att leda till mer pengar till forskning:

Sara hector pojkvän

Om du har det är det väldigt dåligt. Du kan göra något åt ​​situationen, men din mamma kanske inte kan göra något åt ​​det på länge. Sara Hector säger att om du inte syns är du inte verklig.

Sara Hector vann två tvådagars storslalomlopp i Courchevel, Frankrike. I det första loppet kom hon tvåa, och sedan kom hon etta.

Den andra dagen kom Mikaela Shiffrin tillbaka på henne. Hon hade vunnit totalt sex världscuptävlingar i Courchevel tidigare. Det var svensken som var snabbast i de tre sista av fyra åk. I det andra åket på tisdagen och det första åket på onsdagen var hon snabbast.

Många tycker att det är äckligt, men det är också jättebra. Hur mår du? Det är lite överväldigande, men jag är både stolt och så tacksam. Jag gjorde det riktigt bra. Sara Hector: Det är så häftigt och jag är så stolt över att jag kunde vara bäst och vinna.

Hector gjorde sin debut i alpin skidåkning vid världscupen 2011 genom att vara reserv i tävlingen och ta brons i den nationella tävlingen i sitt hemland. Dagen efter deltog hon i storslalomtävlingen där han kom på 17:e plats.

Efter att ha tävlat i ett storslalomlopp i re den 12 december 2014, gjorde Hector sin första pallplats i världscupen. Hon kom tvåa i loppet.

Hans första världsmästerskap var i Kühtai, Tyrolen, den 28 december 2014. Han tävlade i storslalom, och han kom på tredje plats bakom Anna Fenninger och Mikaela Shiffrin, som var både etta och tvåa.

Hans första OS-guld kom vid 32 års ålder, och det var också den första guldmedaljen för Sverige i storslalom sedan 1992.

Sara Hector tävlade i två storslalomlopp under två dagar i den franska skidorten Courchevel. Hon vann det första loppet och kom tvåa i det andra.

Hon tappade sina medaljer från världsmästerskapen i Courchevel dagen efter. Hon hade vunnit dem de senaste två åren.

Sverige var snabbare än USA i de tre sista av de fyra matcherna. I den sista matchen på tisdagen och den sista matchen på onsdagen var hon ännu snabbare.

Ett fullständigt skämt och en fullständig pinsamhet är vad det här handlar om. Det är väldigt upprörande, och jag är både chockad och tacksam. Ett bra jobb, tänkte jag.

Det här var “häftigt”, säger Sara Hector. Hon är “överlycklig” över att hon var bäst av de bästa och vann.

Sara Hector och hennes sambo köpte ett hus tillsammans och har redan en sida på Instagram för att inspirera människor som vill få sitt eget hem att se ut som sitt drömhem. Hittills har de slitit ut 15 ton grejer från nedervåningen, när till exempel golvet behövt bytas, liksom annat.

Sara hector pojkvän
Sara hector pojkvän

Börja med att räta upp huset. Dammsug sedan ut så mycket sågspån du kan och du är klar. Sedan kom vi ner till marken.

Så här ser det ut nu: Vi har tätat huset och använt återvunnet glas som är både isolerande och miljövänligt för att fylla luckorna. Allt kommer att vara säkert och nära hemmet. Solceller ska sättas in och då är förhoppningen att det ska gå att leva på egen hand.

Leave a Reply

Your email address will not be published.