Fri. Oct 7th, 2022

Korosh kananian ålder /\ Laila Natali Bagge är en svensk låtskrivare, sångerska, manager och radiopresentatör. Hon föddes i Lund och växte upp i Löddeköpinge. En tid var hon känd som Bagge Wahlgren. Hon är mest känd för att ha varit domare i den svenska versionen av TV-programmet Idol.

I dag är paret tillsammans och bor i en villa på Lidingö med Lailas två söner, Liam Pitts, 16, och Kit Wahlgren, 8, som hon har från tidigare förhållanden. De bor alla i villan.

Korosh kananian ålder
Korosh kananian ålder

Laila och Korosh har försökt skaffa barn och de har varit väldigt öppna med det i dokusåpan Lailaland på TV3 och Viafree, samt i andra program. Det var intressant att se Laila ta hormonsprutor för att försöka bli gravid, men det fungerade inte särskilt bra. Det fick Hänt höra i våras. Hon berättade att de var klara.

Barnens planer ligger på is just nu eftersom mina ägg inte fungerar. Så det enda som går nu är donatorägg. Det betyder att jag kommer att göra hantverket, och det kommer att vara Koroshs barn, men inte mitt. Det kommer att bero på att jag fortfarande kommer att vara mamma.

Som någon som har valt det här livet på egen hand är det ingen mening för mig att sitta och gnälla över det. Även om du är utcheckad med förstoringsglas så är det bra att du blir utcheckad. Speciellt för mig. Jag har vant mig vid att bli betraktad närmare än vissa andra kändisar.

Vi är ett fåtal personer i Sverige som inte får göra fel, för då blir det en hel del skitstorm. Folk tycker om att tänka på mig och tänka på mig.

Sedan har vi några “nallekändisar” som kan bli för fulla eller ta livet av sig, men de blir snabbt förlåtna eftersom de är “nallekändisar”. Men det är sant för mig, så…

Korosh kananian ålder

En tredje gång tycker jag att jag ska säga “Jag svär tills döden skiljer oss åt.” De andra två gångerna fungerade det inte. Ska jag göra det här igen? Detta gör att man vill göra något tillsammans. Varje dag kommer inte att vara densamma som när du är gift.

Det enda jag kan jämföra det med är de relationer jag har haft tidigare. Du är alltid på tårna, vilket jag gillar. Det är ingen skillnad på hur Korosh känner.

TV3 visar första avsnittet av “Lailaland” klockan 21:00 den 19 maj. Viaplay och Viafree har det första avsnittet av programmet gratis.

2009 var Bagge, Andreas Carlsson och Anders Bagge med i tv-programmet Made in Sweden. De skulle hitta två skivartister att göra musikalbum med. De hittade Janet och Kim. Säsong två, som kom i början av 2010, var när Laila Bagges gamla band Play kom tillbaka. De hade lagt till ytterligare en medlem.

Det var hösten och vintern 2013 som hon och hennes dåvarande man Niclas Wahlgren drev underhållningsprogrammet Fest på Bagge Wahlgren i Sjuan.

Ruby Zin gjordes av Laila Bagge 2014. Hon gjorde vinet 2014. Efter att Ruby Zin blev populärt släppte hon sitt andra vin, Cha Cha Cha, 2015. Det blev inte lika populärt som Ruby Zin, så det blev togs ur hennes sortiment 2016.

Sommaren 2014 arbetade hon som radiovärd i Rix Morronzoo Vikarierna och 2015 blev hon radiovärd på heltid där.

Kan vi hjälpa till? med Björn Christiernsson och pilotavsnittet av Bagges bagage med exmaken Anders Bagge gick både på TV3 våren 2016 och våren 2017.

Liam Pitts och hans mamma har varit med i en dokusåpa som heter “Lailaland” på Viafree och TV3 under våren i år.

Hon berättar om det i det nya avsnittet av “Lailaland”, som sänds den här veckan. Laila Bagge är 46 och hennes pojkvän är 28. Programmet säger att det får Laila att känna sig gammal.

Korosh kananian ålder
Korosh kananian ålder

För radiovärden och realitystjärnan är Korosh och hans unga, starka ålder den perfekta matchen. Den där varma natten på Riche i Stockholm när hon träffade Korsoh i baren var en av hennes livs bästa kvällar.

Det är bra att Korosh är så ung, men Laila Bagge ser bara bra saker med honom.
Det finns en nyfikenhet på kvinnan och en verklig önskan att lära känna henne. Laila Bagge berättar att äldre män ofta är egoistiska och blir sjuka. De vill att du ska ta hand om deras barn när de är sjuka, och det är bara deras karriärer som spelar roll.

Leave a Reply

Your email address will not be published.