Tue. Sep 27th, 2022

Laila bagge ålder /\ Tidigare hette den Laila Bagge Wahlgren, men nu heter den Laila Natali Cahling. Tidigare hette hon Laila Bagge Wahlgren, men nu heter hon Laila Natali Cahling. Han är palestinier, hennes mamma är svensk och de bor i samma land.

“Here We Go Again” var en topp 40-hit för henne 1998. På 1990-talet skrevs hon på Motown Records. Hon arbetade för Sony BMG i New York i tre år som talangscout för att hitta nya artister. En av sakerna Laila gjorde med Mathew Knowles var att hitta medlemmarna och bygga upp tjejgruppen Play.

Laila bagge ålder
Laila bagge ålder

Play signerades till Sony BMG New York, och gruppen sålde mer än 1 miljon album efter det. Laila har skrivit låtar för Céline Dion, 98 Degrees, 702 och Ma, och hon har även skrivit låtar för andra artister.

Bagge, låtskrivare och producent, och Andreas Carlsson, låtskrivare, hjälpte Laila att starta två nya verksamheter 2007. De två verksamheterna heter Meriola Media Group, och Meriola Songs AB.

Svarta golv i Laila Bagges Lidingövilla visar upp hundhår och granbarr om och om igen, vilket gör att huset ser smutsigt ut.

Ursäkta röran. Vi tog ner granen igår, och vi var de sista i grannskapet som gjorde det. Hon skriker åt dammsugaren för att överrösta ljudet.

En hel del kläder och skor förvaras i villans hall. Där bor också Laila, hennes sambo Korosh, deras söner Liam, 16, och Kit, 8, och deras hundar Brorsan och Ramos. Detta rum har en enorm, vacker ljusbeige matta som är gjord av svart och lyxig mässing.

Laila tar en kopp kaffe i den stora soffan. Det tar några minuter innan en av hundarna hoppar upp i soffan så att kaffet rinner ut över hela världen.

– Som tur är går den här mattan att tvätta, säger hon.

Laila bagge ålder

Hon är en välkänd radiopersonlighet, tv-personlighet och artistchef. Hon har också samlat in pengar till smycken, vin och nu senast skönhetsprodukter.

Om du startar ett företag med din partner kan du kalla det Kolai. Det beror på att Lailas hår blivit blekt, satt i extensions och stylat så mycket att det skadats. Under hösten fanns det produkter för hår. Till våren kommer det en hudvårdsserie också.

Laila Bagge är även programledare för Rix Morronzoo, som hon och kompisen Roger Nordin, 42, arrangerar tillsammans. I höstas pratade de om saker de önskat att de hade gjort i sina liv. Det var vad Laila sa härnäst.

– Jag önskar att jag var född 1972, sa hon.

– Jag hade gärna varit född lite senare om jag hade kunnat välja när jag föddes. För då hade inte åldersskillnaden mellan mig och min sambo varit så stor. Det kommer fortfarande att vara problem på grund av det, som barn och för att jag är gammal och så vidare.

En ny intervju med Expressen berättar om hur gamla de är och hur olika de är från varandra. De säger att i början av deras förhållande fick de många dåliga saker sagt om dem. Det har nu tonats ned.

– Det kändes som att Sverige låg lite där ute. För mig verkar det vara ett så gammalt sätt att tänka på. Men Laila Bagge säger att folk inte ens bryr sig.

Hennes pojkvän finns där för henne.

Folk kan ha ändrat sin syn på mig på grund av min roll i Idol. Var att vara ärlig och säga vad jag tyckte. Kanske var jag tänkt som en kall, hård isdrottning, medan de andra såg snälla ut och ville adoptera alla. Men när Alexander Bard kom med i juryn såg jag ut som en kaninunge, säger Laila som skrattar och säger att det var roligt.

Om folk tänker så här om mig, så mår jag bra. Jag måste alltid vara extra försiktig eftersom jag alltid är lång. Men när jag lämnade Idol och började göra radio och min dokusåpa blev folk förvånade över att jag var så “varm och härlig”.

I juli 2003 födde Laila Wahlgren en pojke vid namn Liam Pitts med sin ex-pojkvän, Mason Pitts, en av grundarna av det svenska rockbandet Apollo Drive, som nu är producent, talangscout och licensieringschef. Liam föddes i juli 2003.

Pitts var tidigare road manager för Bagge och hennes dåvarande co-manager, Mathew Knowles, för den svenska popgruppen PLAY. Bagge och Pitts brukade också arbeta tillsammans som managers för svenska artister,

Laila bagge ålder
Laila bagge ålder

som – (John Martin), som nu är medlem i den två gånger Grammisnominerade gruppen (Swedish House Mafia). Pitts hittade Martin först på ett varuhus i Stockholm, där han arbetade som säljare.

Laila var tidigare gift med Anders Bagge, men hon gjorde slut med honom och gifte sig med någon annan. [4] Den 6 mars 2010 gifte hon sig med Niclas Wahlgren, och de har en son som heter Kit. Det skedde ett uppbrott i slutet av 2014.

Leave a Reply

Your email address will not be published.