Wed. Sep 28th, 2022

Victoria silvstedt barn /\ Karin Victoria Silvstedt är en svensk fotomodell, skådespelerska och sångerska. Hon är född i Skelleftehamn och bor där nu.

Hon började sin karriär som modell i början av 1990-talet. Det tog inte lång tid innan hon hände en massa bra saker med henne.

Victoria silvstedt barn
Victoria silvstedt barn

Victoria Silvstedt: A boundless storey är en ny dokumentär som berättar om hennes karriär som supermodell och förändringen som fick henne att börja handla med aktier.

Det finns några saker jag vill visa dig för att visa att jag har vuxit upp lite. När det gäller dokumentären säger Victoria Silvstedt att hon vill visa folk vad hon gör nu. Folk kanske fortfarande tror att hon bor i LA och gör lite skådespeleri och modellering.

Detta är också sant: När du är tonåring är det inte så lätt att ta sig runt i världen. Naiv: Hon tycker att allt är vackert och enkelt. Hon har en blond hårfärg. Mitt liv har inte varit perfekt från början, men jag har fått jobba hårt och försöka.

Victoria silvstedt barn

Hon har även investerat i ett skönhetsföretag som heter Base of Sweden, som gör kosmetika. Dessutom skriver hon på en bok om sitt liv som kommer ut i vår.

I mitt huvud känns det alltid som att det finns mer jag kan göra. Jag vill alltid testa nya saker och göra mer. Jag är nästan aldrig nöjd med mig själv i mitt arbete.

Hennes partner idag är Maurice Dabbah. Victoria Silvstedt är en välkänd svensk sångerska.

Att det blir lite småfolk i framtiden är inte uteslutet. De har inga barn just nu.

Men Victoria Silvstedt gör klart att hon också kunde tänka på ett litet barn samtidigt.

Min familj finns alltid runt mig, så jag behöver egentligen inget annat. … men ändå vill jag ha en egen, säger hon. Hon tillägger snabbt:

När något inte händer känner jag mig fortfarande 99,9% hel. Varför har jag familj? För jag har en familj och vi är nära.

I den här videon berättar Victoria Silvstedt och Maurice Dabbah om Victorias dröm om att få ett barn tillsammans.
Kommer det att hända? Det kommer att hända. Men jag tänker fortfarande, “Tack och lov att jag har frihet”, trots att det var låst med covid att jag inte hade små barn. Jag har precis varit borta i tre månader. Hon säger att hon vill ha barn, men inte just nu.

Förutom det tränar hon redan mycket med barn idag. Hennes favoritman har redan en familj.

– Min pojkvän Maurice har tre barn, och jag finns alltid där för barnen och familjen. Det spelar ingen roll om det är med hans familj eller med min familj, så jag har alltid familj runt mig, vilket gör mig glad trots att jag inte har ett eget barn.

Silvstedt föddes i Bollnäs, där han tillbringade större delen av sitt liv. Utförsåkning var en sport hon ägnade sig åt i tonåren. 1989 kom hon på fjärde plats vid ungdoms-SM i utförsåkning. [1] [1] Det var 1993 och Silvstedt kom på andra plats i skönhetstävlingen Miss Sweden.

Samma år spelade hon Bishojo-kiko i en film som hette det (“Girls of Northern Europe”). När hon utsågs till månadens lekkamrat i december 1996 utsåg herrtidningen Playboy henne. Till Årets lekkamrat 1997 valdes hon också.

De senaste åren har hon även gjort sin egen underklädeslinje som heter VVS, som står för “Very Victoria Silvstedt”. Hon var årets modell för badklädesföretaget Panos Emporio från 1997 till 1998. Hon var också företagets ansikte utåt. 1999 sjöng hon på ett album med eurodansmusik, och hon var en del av gruppen. Sverige skickade henne att tävla i Miss World 1993. Hon gjorde det bra och kom bland de tio bästa.

Hur mycket pengar har Victoria Silvstedt? Hur många barn har hon? Hur fick hon plastikkirurgi?

Victoria silvstedt barn
Victoria silvstedt barn

Det finns inget du kan göra åt det. Eftersom det var en lockdown med covid och jag inte hade små barn, känner jag fortfarande “tack gud att jag har frihet.” Jag var bara borta i tre månader. Jag vill ha barn, men inte nu.

– Min pojkvän har tre barn, och jag är alltid med dem. Jag har alltid en familj runt mig, även om jag inte har ett eget barn.” Victoria Silvstedt: En våning som fortsätter och fortsätter “kan ses på Discovery

Leave a Reply

Your email address will not be published.