Sun. Oct 2nd, 2022
Världens Sämsta Föräldrar
Världens Sämsta Föräldrar

Världens Sämsta Föräldrar /\ Det är en komedi-podcast med oss, två bästa vänner som har fantastiskt kul tillsammans, och podcaster som håller dig igång varje dag!

Det finns ögonblick då vi fäller glädjetårar och andra när vi fäller sorgens tårar. Med målet att få den andre att tappa det totalt pressar vi en hel del.

Det finns

Det finns många saker vi sysslar med i vårt dagliga liv. Ni, våra lyssnare, kan också öppna upp anonymt i förälderbekännelsen, så hjälper vi och förlåter er också.

Aftonbladet

En av de mest populära poddarna i världen, Aftonbladet beskriver oss som “en humorpodcast med njutbara vardagsscenarier som går rakt in i hjärtat”, och den rekommenderas av de flesta psykologer.

Det är dock bara du som kan ringa det samtalet! Vi släpper ett nytt avsnitt varje måndag, och vi är tillgängliga på alla podcastplattformar. Tack för att du ställer in!

Världens Sämsta Föräldrar


I podcasten “Världens sämsta föräldrar” är Thérèse Ekberg och David Hjertén småbarnsföräldrar. Du kommer att kunna få en känsla av hur det är att vara förälder på Newsner. Det är här du hittar podcasten tillägnad komisk kommentar.


Världens sämsta föräldrar” är en populär komedipodcast med Tess Ekberg och David Hjertén som värd. De finns även på Newsner i form av en blogg.

En färsk uppsats av David diskuterar hur man hanterar förväntningar när du önskar en semester som vanligtvis inte inkluderar någon ledighet.

Sommaren är nästan runt hörnet. Detta är en välsignelse för den tid på året då de flesta av oss kan ta en paus och koppla av. Du och din familj ska kunna koppla av och njuta av varandras sällskap utan att behöva oroa dig för något annat.

Ju närmare sommaren du kommer, desto mer stiger förväntningarna avsevärt, och allt måste komma ikapp. Bada, grilla, mingla, sova på verandan, spela spel med dina vänner, koppla av, läs några romaner och njut av en dag i nöjesparken.

Varje medlem i familjen kan ha sitt eget utrymme, och interaktionen är fri från gräl, meningsskiljaktigheter och tristess.

Det hela rasar ner lika snabbt som det hade kommit upp, som på en bråkdel av en sekund. Jag förstår att man inte ska klaga på möjligheten att umgås med sin familj under en längre tid, och att det är bra att kunna göra det. Finns det ens en bit tid då jag bara kan slappna av?

Vart jag än går hör jag folk ropa “pappa”. Ungarna kommer att börja slåss om jag inte gräver, och som Robert Aschberg måste du komma in som medlare mellan de fejdande grannarna.

Världens Sämsta Föräldrar
Världens Sämsta Föräldrar

Leave a Reply

Your email address will not be published.