Thu. Oct 6th, 2022

Viktor frisk pojkvän /\ Modebloggare och sångare: Carl Viktor Andersson Frisk är en svensk som gör både och. Tillsammans med Samir Badran gör han musik med duon Samir & Viktor.

Han lade äntligen upp en bild på personen som fick honom att bli kär i helgen. Andreas Gran heter killen som gillar att träna och har haft ett förhållande med sångaren i Bada Nakna sedan i somras. Och mannen är rolig också.

Viktor frisk pojkvän


Mot slutet av sommaren sa 26-årige Viktor Frisk att han hittat kärleken. Sättet att göra detta är genom att lägga upp en bild på dig som håller hand med någon du inte känner.

Fram till dess tog det ett tag för den välkände influencern att avslöja vem den nya kärleken var. Till sist sa Hänt Viktor att han träffat någon men inte var redo att visa dem för allmänheten ännu.

“Jag träffade en ny person. allt är så bra Jag vill inte visa honom offentligt just nu”, skrev han.

I slutet av augusti delade 26-årige Viktor Frisk en bild på sig själv och sin pojkvän för att visa att han hittat kärleken. Trots att han inte vann loppet fick Viktor stor pressuppmärksamhet. Hans kommentarsfält var fyllt med människor som ville visa sin spänning.

Viktor frisk pojkvan

Han visade inte ens sin väns ansikte, så han var okänd då. Viktor har de senaste dagarna tagit ett stort steg och sagt att Andreas Gran, 43, är mannen som har sitt hjärta.

“Du kan visa alla vem han är. Det finns ingen anledning till att jag inte kan. I hela världen är han personen som gör mig svag i knäna och glad. I mitt hjärta älskar jag dig, Andreas Gran”, skrev han då.

En musiksingel som heter “Success” släpptes av de två i maj i år. Låten nådde första veckan på den svenska iTunes-listan.

Med låten “Groupie” deltog Samir & Viktor i Melodifestivalen 2015 för att vinna Sveriges plats i Eurovision Song Contest i maj 2015 i Wien, Österrike. I år deltog de även i Melodifestivalen med låten “Bad Nakna.” “Shuffla” var en av låtarna de sjöng i Melodifestivalen 2018. Han tävlade i TV-programmet Let’s Dance 2018 och hamnade på femte plats.

2017 skrev Frisk sin första bok, Min Superkraft. Den berättar hur han var tvungen att hantera ADHD och hur han lärde sig att hantera det. Den här gången skrev Frisk och Badran sin andra bok, Samir & Viktor, 2018. Den här gången arbetade de tillsammans. Samma år gjorde de ett konsttryck om ADHD tillsammans. Designern David Thornell gjorde det med Frisk också.

Andreas, som jobbar som kreativ chef för Björn Borg, fick snart svara på många frågor från Viktors fans. Då visade han att han är en person som gillar att skratta. Annars fick han frågan hur de träffades. Andreas Gran sa att de träffades på en äng. Viktor har gräspollenallergi och svimmar av att vara i pollen. Viktor säger att han har allergi men jag säger att det är allt jobbigt. Dessutom var han också väldigt söt när han var helt upprörd och sov. Efter det ramlade jag också.

På frågan om hans skostorlek sa han: “Vi tar det på Only Fans.”

När Hänt träffar Viktor och hans flickvän vid utgivningen av Pascal Engmans bok är paret i ett tillstånd av lycka som knappt går att sätta ord på.

Det är bra. Jag trodde inte att vi visste hur stort det här skulle bli, men det är bara kul! Viktor är glad över att se Hänt och det säger han till henne.

Folk på Instagram har frågat Andreas hur de träffades och Andreas har pratat om första gången de träffades.

“På gräsmattan.” Viktor har gräspollenallergi och svimmar av att vara i pollen. Viktor säger att han har allergi men jag säger att det är allt jobbigt. Dessutom var han också väldigt söt när han var helt upprörd och sov. Det var där jag ramlade ner”, skrev Andreas om det då och nu.

Danny och Janna Andreas Gran bröt upp på grund av Andreas Grans varma ord om förhållandet.

Viktor Frisk postade ännu ett inlägg i söndags. För några dagar sedan skrev han att han var “överväldigad” av hur mycket kärlek de fick.

Viktor frisk pojkvän


”Jag har kanske gått igenom mycket i det här livet, men allt jag går igenom nu är så mycket starkare. Vi har många bra idéer för boende och familj de kommande åren.

Han tycker också att åldersskillnaden inte spelar någon roll, och avslutar inlägget med: “Nästa gång du ser mig blir jag glad. Jag är kär och mår riktigt bra av det!

Leave a Reply

Your email address will not be published.