Sat. Oct 1st, 2022

Hanna friberg pojkvän /\ Hon är känd för sin blogg Hannalicious och det faktum att hon är från Sverige. Genom sin blogg har hon arbetat med många företag och rest över hela världen. Hon har också en podcast som hon gör med sin vän Ellinor Lofgren varje vecka.

Sedan 2007 har hon skrivit en blogg. Hon gick i skolan i Australien och gjorde praktik på Instagrams marknadsavdelning på ett stort företag. Hon använde det hon lärde sig där på sin blogg och på sina sociala mediekonton.

Hanna friberg pojkvän ; Mr. Big

Hannas pojkvän, som hon kallade “Mr. Big”, gjorde slut med henne för några månader sedan efter att hon fångade honom på otrogen och konfronterade honom med det. Efter att de gjorde slut fick hon reda på att han var otrogen mot henne när hon reste utomlands.

Hon var krossad efter det, men i helgen visade hon att hon hittat en ny kärlek. Jag skrev om det och frågade om det var möjligt att hon hade förlåtit sitt ex, eftersom hon hade skrivit att alla borde respektera och acceptera hennes beslut.

Nu bekräftar hon att det är hennes ex-pojkvän Mr Big som hon har förlåtit och bestämt sig för att komma tillbaka med. Hon berättar för henne att hennes pojkvän kommer att vara med i hennes podcast nästa vecka för att svara på alla hennes frågor om dem.

Jag mår riktigt bra. Jag är så lycklig, glad och nöjd med mitt liv. Älskar mitt liv mycket. Men å andra sidan är jag så trött på Stockholm. Det finns mycket avundsjuka och svartsjuka, och folk verkar inte bry sig om sina kroppar alls.

Inte heller något engagemang. Människor i denna stad bryr sig bara om pengar, makt och berömmelse. Och att vara någon är det viktigaste. Att människor verkligen korsar döda kroppar och hjälper andra så länge det hjälper dem. Så jag har börjat dra mig undan lite för jag orkar inte vara ledsen och besviken längre.

På sociala medier var hennes liv fullt av padel, filmkvällar och romantiska dejter, men i början av april förändrades allt snabbt. Hanna Friberg och hennes kompis Klara “Tanbyklara” Elvgren hade precis kommit tillbaka från en resa till Sydafrika när hon fick ett oväntat samtal. Personen i andra änden sa att hennes pojkvän hade bett en ex-flickvän att ligga med honom medan Hanna reste.

När de träffades för att prata om det sa Mr. Big att han inte ville prata med den andra tjejen och dumpade Hanna. Senare fick hon reda på att hennes pojkvän hade varit otrogen mot henne i några veckor innan han dumpade henne. Detta var ett faktum.

Några viktiga punkter om Hanna friberg

  • 2014 reste hon till alla kontinenter utom en genom arbetet för sin blogg.
  • Hon växte upp i den lilla staden Söderköping, 20 minuter utanför Norrköping.
  • Hon flyttade till Västerås för universitetet.
  • Hon är en internationell bloggare som Chiara Nasti.

Men nu har Hannas kärleksliv tagit en annan vändning. Hon åkte till SummerON-festivalen i Bstad med ett gäng vänner och andra influencers under helgen. Hon tog två bilder på sig själv och en mystisk kille medan hon var ute och dansade och gick på fester.

“Väldigt kär i dig!” är skrivet i bildens bildtext av Hanna Friberg, tillsammans med ett rött hjärta.

På en annan uppsättning bilder från den festfyllda helgen ses paret kyssa varandra bakifrån.

Saker och ting började falla samman medan Hanna Friberg var på semester i Sydafrika. Folk säger att medan hon var borta pratade han med andra tjejer, och inte på ett vänligt sätt.

Så säger Hanna Friberg i podden “Mndagsvibe”, som hon och Lovisa “Lojsan” Wallin, 28, driver tillsammans.

– Man önskar att det bara var en dröm och inte på riktigt. Men, säger Hanna i podden, det var det inte.

Nu kan en läsare undra om inte Hanna oroar sig för att han kommer att lura henne igen. Hanna svarar på frågan:

“Jaha, det är klart att man tänker på det hela tiden. Men eftersom jag har valt att förlåta honom och vara i en relation med honom har jag också valt att lita på honom.

Utöver allt detta pratar hon lite om hur hon mår, och så här skriver hon om hur hon mår.

Hanna friberg pojkvän

Hanna Friberg berättar den korta kärlekshistorien i avsnittet “Han har varit otrogen”.

Hon säger att killen har en nyckel till hennes lägenhet och att hon kanske kommer att presentera honom för sina föräldrar.

Hon säger: “För första gången på sju år är jag redo att älska igen. Jag är modig nog att släppa in någon i mitt liv.”

Förhållandet tar dock plötsligt slut, precis som Hanna Friberg “känner sig mest kär i honom”.

Men så dumpade han mig för två veckor sedan. Med tårar i ögonen säger hon: “Han ger mig nycklarna till min lägenhet som jag gav honom på alla hjärtans dag, och sedan dumpar han mig.”

– Det är svårt att förklara hur rädd jag var eftersom jag inte visste vad som pågick.

Hon får snart reda på att han också legat med en annan tjej.

– När jag hör det här känner jag mig så jävla dum. Då går jag snabbt från att vara ledsen till att vara arg.

Leave a Reply

Your email address will not be published.