Sat. Sep 24th, 2022

Magdalena graaf pojkvän /\ Är kär i pojkvännen Louie Marti. Han är 45. Hon säger att han är bra, klok och snäll mot henne.

Det var i somras som paret ville ge varandra en väldigt speciell present. De bestämde sig för att skaffa varandra en tatuering med ett speciellt budskap.

Magdalena graaf pojkvän

Louie Martis kärlekstatuering till Magdalena Graaf stavades fel, men det var ändå en bra idé. Då kan du läsa om det här. Magdalena

När hon gjorde ett misstag skyllde Graaf på sin pojkväns dyslexi för misstaget. Om stavning inte är hans grej, hur ser det då ut på pengasidan? Bättre, faktiskt.

Det finns många saker som Louie Marti kan göra samtidigt. Han spelar, bygger, föreläser och hyr ut Bergby gårdshem för evenemang och fester.

Under år 2020 tjänade han 99 000 kronor. Pengarna fördelas jämnt över hela året.

Det ger honom en lön på 8 250 kronor i månaden.

Magdalena graaf pojkvän

Efter att Magdalena pratat om catfishing uppmärksamhet på Instagram tog Louie en bild utan vigselring.

Till slut hade de två slutat följa varandra på Instagram. Då kan du läsa om det här. Det säger hon dock.

Som ett resultat kunde de inte stå ut med att se varandra i sitt Instagramflöde.

“På marken. När Mona kom och hälsade på mig förra veckan var jag tvungen att hålla henne utanför. Jag är inte sjuk. Det finns ingen covid. Trots att Louie är klar, “börjar hon skriva sitt inlägg.

“Hans spanska skinkor ligger på sängen när han lägger sig. Folk säger att man ska ta en paus från Instagram när man inte är nöjd med det.

Det är bättre att vara med varandra än att sitta och leta efter folk som följer varandra. För mig är det väldigt läskigt och jag är väldigt rädd.

Vi är nära och jobbar bra tillsammans. Vi kommer antagligen behöva göra en hel del jobb för att bryta upp med varandra. Det finns tillfällen då man inte bara vill att varandra ska ha en liten nos mitt i det hela ”Magdalena: Jag skrev det här.

Paret träffades genom en vän som de båda kände. Till en början visste hon inte mycket om Louie Martis, skådespelaren som spelade Beck i “Beck” och The Thin Blue Line i “Thin Blue Line”. – Jag hade inte det vitaste, så jag fick leta upp det.

Innan de bestämde sig för att visa sin kärlek offentligt hade de känt varandra länge. Hennes blogg säger att “Jag tror att jag inte har känt mig så älskad och omhändertagen på väldigt, väldigt länge.”

– Vi tyckte det var skönt att säga att vi tycker om varandra lika mycket som vi gör. Vi trodde båda att det här var “det” direkt. Hon säger att det känns som att vi bodde tillsammans förr.

Barn älskar honom också.

De har inte flyttat ihop än, men hon skämtar om att hon kanske börjar jobba på sin pojkväns gård.

– Jag kanske börjar jobba på hans hus och serverar och hämtar mat.

Som den tuffe småbarnspappan spelade Louie Marti Hakim i SVT:s “Tunn blå linje” och Max Binovcze i “Beck – den förlorade sonen”. Han har också spelat en stor roll i tv-programmet “Gåsmamma”.

Även i “Malou efter tio” har han berättat om sitt röriga förflutna som en del av Hells Angels.

Gör detta på några typer idag. Vi är på jobbet i Göteborg.

Magdalena graaf pojkvän
Magdalena graaf pojkvän

“Jag älskar Göteborg!” Magdalena Graaf skriver bredvid en bild på sig själv som får ett slag av sin nya pojkvän, Louie Marti, och säger sedan:

Det här handlar om att Louie Marti har Karl Alfred tatuerad på armen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.