Sun. Oct 2nd, 2022

Peg parnevik pojkvän /\ Relationen mellan Peg Parnevik, 25, och Jesper Nicklasson, 24, offentliggjordes i början av sommaren, då de båda var 25.

Som en början delade Peg bilder på Jesper med världen. Det var inte förrän Pillowtalk-podden med Peg och Penny sa att han är hennes nya pojkvän!

Peg parnevik pojkvän

Personen jag träffade heter Jesper, och du vet redan att jag träffade honom. sa Peg i podcasterna.

Sedan dess har de blivit oskiljaktiga och Filip, deras ex, har varit på Nyhetsmorgon och sagt vad han tycker om det.

Nej, men det var väldigt länge för jag sa ja till något som jag trodde skulle vara väldigt roligt och glädjefullt.

Då tänkte jag att det var ett bra sätt för mig att lära känna dem. där jag kan prata och folk kan gilla mig eller inte, är där jag borde vara. Filip sa det och la sedan till:

När jag står upp för något får min dåvarande partner många dåliga saker sagt om honom.

Peg parnevik pojkvän

Det blir då annorlunda åt andra hållet om lite av din uppmärksamhet går bort från det som skulle vara roligt. Det var inget hon hade gått med på, utan det var hon som fick problem.

Peg har å sin sida sagt att hon och Filip mår bra. Deras förhållande var mer än fem år. De måste ha ringt och sagt tack.

I sin nya låt berättar Peg om hur hennes relation med Filip Lamprecht tog slut. Hon har svårt att släppa det.

Det finns en fin bild på henne och hennes stiliga kändisson på omslaget till albumet.

Om “Kredd-Jeppe” inte vill ta itu med sin flickväns relation med Kristin Kaspersens, 51, son, har han kanske inget annat val än att acceptera att hon får tänka på det ett tag.

Ju mer Peg Parnevik tänker på något, desto mindre sannolikt är det att det kommer att göra henne arg. Nu har sångerskan tagit ett beslut som är väldigt annorlunda än det hon fattade tidigare.

De har många fans, men hon gillar inte showen “Pillowtalk with Peg and Penny”.

I mitten av juni 2021 stod det klart att Peg Parnevik, 26, och Filip Kaspersen Lampreht, 24, inte längre var tillsammans.

Det var mycket dramatik i Peg och Filips förhållande. De hade många dåliga saker som hände dem, som ett smärtsamt uppbrott, parterapi och rykten om deras förhållande.

Lite mer än en månad efter tävlingen var det mycket folk på festen.

Paret sa att de var klara. Filip har spenderat mycket tid med Linn Hegdal och andra dansare från Let’s Dance 2021 sedan dess. Spekulationerna fortsätter och fortsätter.

är det något mellan Linn och Filip eller är det bara en vänskap? De kan vara goda vänner. Men nu undrar alla vad som händer. Den här bilden på Peg sattes nyligen upp av en okänd person. När bilden lades upp på Instagram sågs den av många.

När Jesper kommer kommer Peg att kyssa honom. Peg kanske har en ny pojkvän. De var tillsammans i fyra år innan det bröt upp sommaren 2021.

De bröt upp efter att Filip vunnit Let’s Dance, vilket fick romansryktena om honom och hans danspartner Linn Hegdal, 25, att växa ännu mer.

Både Filip och Peg sa att de inte trodde på ryktena. Paret har inte berättat varför de gjorde slut.

Peg har gått vidare. Musikproducenten, Jesper Niklasson, är 24 år. Hon och han är tillsammans idag.

Nu kan vi se mer av hennes pojkvän.

Peg parnevik pojkvän
Peg parnevik pojkvän

Förr var det så att Peg inte ville träffa Niklas, men nu har vinden ändrats och hon är kär i honom.

När vi tittade på Instagram såg vi några glimtar av Pegs pojkvän. Nu har Peg delat nya bilder med sin kärlek. “Du och jag, för alltid”, står att läsa i inlägget.

Leave a Reply

Your email address will not be published.