Sat. Sep 24th, 2022

petra mede pojkvän /\ Min historiska vän är ett program som fokuserar på kärlek. Petra Mede ger sig själv ett schema för att hitta rätt. Börja runt 1300 år gammal, och hon kommer att börja ge en man sitt tecken.

Efter avsnitt och tid. Mede har Brita Planck och Björn Hedensjö, två historiker, som hjälper henne att bli en bättre människa för livet. Programmerare för folket:

Petra mede pojkvän

Petra Mede åker på en kärleksresa genom historien för att hitta en pojkvän. Jag skrev koden.

Min historieälskande vän åker till olika tider på dygnet för att hitta rätt. I samma ögonblick som hon landar på 1500 år gammal mark ger hon honom en kram (spelad av Jonatan Unge).

Men han är inte den enda personen hon vill börja ett nytt liv med. Petra vill berätta sin historia, och det är inte lätt att göra på 1500-talet.

På grund av det måste hon ta det hela till punkt och göra något annat som gör saker galen.

Det finns folk som säger att det är dåligt.

Som både skdespeler och programmerare för en stor show är han ofta på TV.

Petra mede pojkvän

Nu gör hon något hon inte har gjort förut. Hon letar efter kärleken i nya “Min historiska vän”.

Sist jag sa att jag hade nerver för trä trodde jag att det handlade mer om spelet eftersom jag har varit så upptagen med utveckling och produktion.

Den där lilla överraskningen säger Expressen till henne. Jag är inte nervös, men det är kul ändå.

Petra Mede, en välkänd värd, ska på en kärleksresa genom historien för att hitta en pojkvän. Det finns ett TV-program som heter My Historical Boyfriend.

Hon går i olika åldrar för att hitta den rätta för henne. När hon kommer till 1500-talet gifter hon sig med Johan (spelad av Jonatan Unge).

Men hon vill inte spendera sitt liv med honom. Det är därför Petra vill skilja sig, och på 1500-talet höll folk på att gifta sig.

Det är inte så lätt. Det finns inget annat val. Hon måste ta med sig alla sina saker till saken. Hon gör ett otrohetsdrag som gör saker till en enda röra.

I grejen säger de: “Det är en hora!”

Det är dags för Petra Mede att lämna sin man, kronofogden Johan (Jonatan Unge). Många människor kunde gifta sig på 1500-talet.

Men det måste finnas en bra anledning, som otukt. Petra spenderar mycket pengar på otrohet, men med mer än en man. Tidigare har hon varit programledare för både “Melodifestivalen” och “The Voice”.

Första gången hon går på scen för en show hon känner sig “mycket ansvarig” för är nu. I kväll, torsdag, går första avsnittet av TV4:s nya program “Min historiska pojkvän” på tv.

Jag säger alltid att jag har nerver av stål, men den här gången tycker jag att det är viktigare eftersom jag har varit så delaktig i utvecklingen och produktionen av det här projektet. Mitt hjärta rasar inte, men det är lite spänt, säger hon

I föreställningen kan du följa Petra Medes sökande efter kärlek genom tiden. I sex avsnitt berättar hon om 1300-, 1500-, 1600-, 1700- och 1800-talen, där hon inleder relationer och lär sig om världen omkring henne.

Med en grupp män som är mer eller mindre normala.

I föreställningen kan du följa Petra när hon träffar män från 1300-, 1500-, 1600-, 1700- och 1800-talen för att se om hon kan hitta den rätta.

– För en gångs skull var jag tvungen att välja mina män. Det är tydligt att de valts ut för hand. Inte alltid, men de är valda med stor omsorg.

Det är bra att Gustaf Hammarsten och William Spetz och Simon J. Berger och Jonatan Unge samt Olof Wretling och Olof Wretling får följa med på resan.

De har alla olika typer av relationer med Petra i föreställningen.

Petra mede pojkvän
Petra mede pojkvän

Det är Sven (Olof Wretlings reds. anm.) som jag blir mest kär i, och han har väldigt vänliga blickar.

Det är nog de sakerna jag gillar mest med privatpersoner. Han är väldigt snäll och lite tryggare trots att han är väldigt dum. Men då är det svårt. En person som har allt är svår att hitta.

Leave a Reply

Your email address will not be published.