Tue. Sep 27th, 2022

Emil hansius flickvän /\ Han föddes i Sverige den 23 februari 1995, då han var 27 år gammal, och bor nu där. Han är en välkänd videostjärna på webben.

I Emil Berglund Hansius hemstad Pite bor människor som tjänar mycket pengar och det finns 397 stycken. Det kostar cirka 423 783 kronor om året att bo i 941 41-området där Emil bor och bara 0,5 procent av människorna har betalningsanmärkningar. I genomsnitt tjänar kvinnorna på denna plats mer än män

Emil hansius flickvän
Emil hansius flickvän

Postkontoret Pite ligger i Pite kommun. Emil Berglund Hansius bor i villa eller radhus på Blibärsstigen 12 på posten. Han bor i Pite socken. Den här adressen har två personer som heter Emil Berglund Hansius (27 år) och Josefine Kitti (22 år) (26 år).

Det fanns socialdemokrater som statsminister när Emil Berglund Hansius föddes. Antalet personer i Sverige var 8 837 496 vid årets slut. IFK Göteborg vann den svenska titeln i fotboll för herrar, och lvsjö AIK vann titeln för damer.

Emil hansius flickvän

När han föddes på vintern var han en Fisk (enligt det kinesiska horoskopet föddes han i Grisens år). Det betyder att hans namn är “franskt namn (Émile), som är bildat av det latinska efternamnet Aemi’lius.” Om 338 dagar fyller han 28 år och har namnsdag. Inte gift: Emil är inte det.

Youtube blir mer och mer populärt runt om i världen och Emil Hansius är en av många som använder det för att lägga upp roliga filmklipp och klipp från sin vardag. I sina videor idag säger han att han alltid tyckt det var roligt att få folk att skratta och få dem att le, och det är därför han gör det.

Det dröjde länge innan kanalen startade som han ville testa på Youtube men trodde inte att han kunde göra det. Under sommaren, när eleven kom och skolan var över, kom idén om en Youtube-kanal tillbaka. Strax efter det lades den första videon upp.

Emil har två jobb på jobbet (Balanca AB och Balanca Försäljning AB). På hans adress har två verksamheter etablerats (Balanca Försäljning AB och Kitti, Josefine).

Till exempel, på Ratsit görs mer än 100 miljoner sökningar varje år. De tre mest eftersökta Pite-personerna den senaste månaden var Tomas berg, Viktoria berg och Dan Henriksson. Här är en lista på allt som folk i Pite kommun önskar sig allra mest. Folk i Sverige vill ha Emil Berglund Hansius från Pite, Emil Stegfeldt från Stockholm och Emil Beer från Stockholm de senaste tre månaderna.

Hitta katalogen för Pite här. Den har Emil på omslaget. Emils lön och eventuella betalningsanmärkningar finns på sidan 39.

Som vloggare, eller videobloggare som det heter, måste man vara väldigt försiktig. När du filmar ditt dagliga liv får du mycket uppmärksamhet. I början vloggade Emil när han var hemifrån, vilket var lättare eftersom han inte kände någon. Men det var ändå lite konstigt. Som bonus kan du även filma i Pite där nästan alla vet vem du är.

Emil brukar planera mycket för sina videor, och många av dem är väldigt genomtänkta. Skämt i videor som ser ut att komma från ingenstans kan också vara välplanerade.

Emil hansius flickvän
Emil hansius flickvän

Det händer bara när något roligt händer i hans dagliga liv eller han vill filma den dagen. Det finns många videoidéer, och Emil har många av dem i sina mobilanteckningar också.

Idéer kommer från ingenstans. Då och då händer det att jag stannar bilen för att skriva ner dem. Jag går ut ur duschen för att skriva ner dem eller bara sluta med det jag gör för att skriva ner dem.

.