Tue. Sep 27th, 2022
Kodjo akolor fru
Kodjo akolor fru

Kodjo akolor fru /\ började han sin karriär som standup-serie innan han blev stammis på The Voice, en modern R&B-radiostation.

Ett TV- och radioprogram som sänds på Kanal 5 och Radionätverket The Voice samtidigt, Vakna med the voice, anställde Akolor som korrespondent 2008.

Kodjos

På The Voice TV var han värd för programmet Kodjos värld (Kodjos universum), som innehöll musik videor och komiska segment.

Talang (Talent), Sweden’s Got Talents motsvarighet, anställde honom som medprogramledare våren 2008.

Björn Gustafsson

Till en början försökte producenterna boka svenska komikern Björn Gustafsson, men på grund av motstridiga scheman hänvisade han dem till sin vän Kodjo Akolor.

I Morgonpasset, Radio P3:s populära morgonprogram, är han en av de tre ordinarie programledarna. Kanal 5:s RAW-komediklubb och den högprofilerade komedishowen Parlamentet visar honom ofta.

Kodjo akolor fru

Taylor Lautner och Kristen Stewart var stjärnorna i det största Twilight Saga-fanevenemanget i Skandinavien sommaren 2010.

Akolor var värd för evenemanget och fungerade som emcee.Kodjo har varit medlem i Musikhjälpen flera gånger.

Han var med som värd för ett Game of Thrones-diskussionsprogram på SVT våren 2012.

Vid Sveriges Radios prisutdelning 2014 utsågs han till bästa manliga programledare. Stockholm Hall of Fame valde in honom 2015

Ackompanjerad av Eric Saade, Marika Carlsson och Sarah Dawn Finer kommer Akolor att vara värd för alla sex Melodifestivalen 2019-konserter, meddelade SVT den 26 oktober.

Kodjo har inga barn. Alla våra planer avbryts på några sekunder och vi hoppar över fiket där vi träffas och sätter kurs mot den mer barnvänliga Vasaparken.

Det var i vagnen med Zion, 3, och Zoe, 1, som var mina favoritbarn. Kodjo berättar om sina känslor medan han och hans fru Olga väntar på ett barn.

I det långa snedstrecket superkorta var graviditeten pgick, och jag trodde att arbetet skulle börja så fort stången kom ut. Som barn är allt så otroligt abstrakt och svårt att relatera till.

I motsats till det har de första två veckorna varit helt fantastiska. Jag skulle bara kunna uppfostra tre barn om jag kunde få igång dem under de första två dagarna.

Kodjo akolor fru
Kodjo akolor fru