Wed. Sep 28th, 2022
Lars lerin ålder
Lars lerin ålder

Lars lerin ålder /\ Populära artisten och tv-personligheten Lars Lerin, 67, har två unga söner med sin man, Manoel “Junior” Marques Lerin.

De berättar för Nya Wermlands-Tidningen att deras familj med två döttrar växer.

Gerd enäggstvillingar

Två och ett halvt år gamla är Iris och Gerd enäggstvillingar. Det är intressant att notera att Iris är uppkallad efter den grekiska gudinnan för kärlek och skönhet, men Lars Lerins mamma Gerd och Juniors mamma Maria är inspirationerna bakom Gerd.

Brasilien

De har precis kommit hem från en lång resa till Brasilien, där de träffade sina döttrar för första gången tillsammans med sina söner.

Det gjorde att de redan var bekanta med mitt och Lars ansikten. Junior säger till reportern att de pekar och säger pappa-iiii, precis som pappa Lerin.I januari lokaliserades den.

Om det inte vore för pandemin hade Junors döttrar redan varit i Sverige. Istället bor de hos Junors syster i Brasilien.

Lars lerin ålder

Rafael Marques Junior, Lars Lerins son, och hans far Manoel Marques Junior.Med sin man Manoel Marques Junior och deras son Rafael är Lars Lerin på bild här.Magnus Sandbergs foto

Systern skulle komma, men hon får inte komma in i Sverige eftersom det för närvarande är stängt, enligt Lars Lerin.

I januari är det tänkt att Junior ska hämta dem.När familjen växer från två till fyra barn är föräldrarna beredda på en stor förändring i deras liv.

Hjälp behövs desperat. Lars Lerin hävdar att om han inte hinner måla så kommer han inte att kunna slutföra sitt arbete.

Däremot har jag mycket tid. Det kommer att bli en utmaning. Du måste arbeta med dina barn, inte bara ha dem. Junior säger att han inte kan göra allt på en gång eftersom de behöver mat och kläder.Jag ångrar att jag skickade in en skilsmässa – det var ett misstag.

Lars Lerin och Juniors år 2021 fick en stenig start när Lars Lerin ansökte om skilsmässa. Så snart ansökan lämnades in, uttryckte sökanden beklagande och sa “Det var ett misstag” innan han drog tillbaka den.

Jag förväntade mig inte att ansökan skulle offentliggöras, och jag tänkte att om du inte gjorde något åt ​​det under de kommande sex månaderna, skulle det gå förlorat för alltid.

Det var vansinnets höjdpunkt. Det lärde mig en värdefull läxa. Till slut, säger han till NWT, det bästa han har är hans familj: honom och barnen.

Lars lerin ålder
Lars lerin ålder