Fri. Oct 7th, 2022
Dagny carlsson sjuk
Dagny carlsson sjuk

Dagny carlsson sjuk /\ De senaste veckorna har världens äldsta bloggare, Dagny Carlsson, varit på ett äldreboende på grund av sjukdom.


Hon har precis lagt upp en uppdatering på sin blogg som beskriver hennes nuvarande sinnestillstånd.

Bloggare

En av världens äldsta bloggare, 109, började blogga för tio år sedan och har sedan dess blivit ett känt namn.

Under tiden

Dagny hade regelbundet skrivit inlägg på sin blogg de senaste åren, men hon blev nyligen sjuk och blev inlagd på sjukhus. Under tiden placerades hon på en tillfällig vårdinrättning.

På grund av Dagnys sjukdom har hon inte kunnat uppdatera bloggen på egen hand. Bloggen har tagits över av Dagnys vän Elena tills vidare för att hålla läsarna uppdaterade om hennes tillstånd.

Dagny skickades till sjukhuset för observation. Det skulle vara fantastiskt om hon skulle skriva om sina upplevelser igen när hon kommer tillbaka till bloggandet.”

Det har också noterats att bloggen inte kommer att uppdateras regelbundet, enligt henne.”Bloggen får tyvärr vänta ett tag till. “Jag ska göra mitt bästa”, lovar jag.

Dagny carlsson sjuk

Efter Dagnys sjukhusvistelse informerade Elena mig om att hon skulle åka till ett äldreboende för resten av sitt liv.

“Dagny har flyttat efter sin senaste sjukhusvistelse och återhämtningsperiod. Hon håller för närvarande på att bosätta sig och anpassa sig till sin nya omgivning.

Hennes oförmåga att blogga har hämmats av tekniska svårigheter, såväl som syn- och hörselnedsättning, men vi förblir hoppfulla att dessa problem kommer att lösas snart.

Efter Elenas interaktion med bloggaren uppdaterades Dagnys blogg i veckan igen.

Min förtrogenhet med den nya omgivningen hjälper mig att hantera min brist på vakenhet i detta ögonblick. Allt i rummet är gjort av mig, från draperier och kuddar till konstverket och datorn. Hon säger att hon skulle vilja gå en promenad, trots att hon inte är särskilt rörlig.

Eleanor frågar Dagny om hon skulle vilja åka till Gamla Stan, vilket Dagny inledningsvis svarar att hon helst vill åka till stadens centrum.

Gamla stan kanske, eller Gröna Lund, först och främst. Enligt vad jag har hört är det nu öppet för affärer.

Elena frågar sig också om det är något som kunde ha gjort Dagnys dag lite bättre och hon svarar att det finns det.

Roliga saker att göra för äldre. Så vitt vi vet kommer det att finnas något slags program för det samtidiga midsommarfirandet.

I sin journal efter samtalet noterar Elena att Dagny kände ett behov av en tupplur men ville att alla skulle se födelsedagstårtan som hon hade serverat sina gäster månaden innan, när hon hade fyllt 109 år.

Dagny carlsson sjuk
Dagny carlsson sjuk