Mon. Sep 26th, 2022

Molly rustas pojkvän /\ Molly och Ross, grundarna och vd:arna för techföretaget Maropost, träffades på Ibiza, Spanien, 2018 och nu arbetar de tillsammans. Med deras ord var det kärlek vid första ögonkastet.

Vi såg varandra cirka 10 meter bort i en folksamling med en massa andra människor. Så fort vi sågs kunde vi inte sluta titta på varandra. Vi var trygga och tittade länge på varandra.

Molly rustas pojkvän

Både mina vänner och hans vänner tänkte att “vad är det som händer”, sa hon till Aftonbladet. Jag började gråta och jag kunde inte sluta för jag blev så förvånad och chockad att jag grät hela tiden.

Under de senaste 24 timmarna har jag gråtit så många tårar av lycka. Jag känner mig som den lyckligaste personen i världen, och jag är så tacksam för allt. Kärlek är det viktigaste “i en annan intervju med tidningen sa hon det.

Paret har fått så mycket stöd sedan de berättade för alla att de skulle få barn. Molly vill säga tack till alla för deras stöd. I sitt blogginlägg säger hon också att hon äntligen kan visa upp sin mage.

knäppa frukostar och ha mycket roligt!

Molly rustas pojkvän

Jag kan inte vänta med att gifta mig med Ross Andrew Paquette, min kanadensiska pojkvän och sambo, 37. Jag kan inte vänta med att visa honom min förlovningsring.

Nyårsdagen är dagen då Aftonbladet når influencern. Hon berättar att hon inte vill ge ifrån sig detaljerna om hur uppvaktningen gick till på ett tag, men att det var “typiskt Ross”.

Meddelande: “Vilket gör mig glad att det var så han och fin.”

I den lägenheten träffar Aftonbladet henne och hennes hund, Lulu, som är väldigt vänlig och söt.

I början, om någon hade sagt till dig att det här skulle bli ditt liv nu, vad skulle du ha sagt då?

I skolan var du tvungen att göra ett projekt där du var tvungen att föreställa dig själv tio år framåt. Min dröm har alltid varit att bo i Stockholm och det har jag alltid velat göra.

Sedan jag var liten. Det finns dock en god chans att jag inte ens trodde att jag skulle vara där jag är nu. Det har gjorts många framsteg.

Som ung tjej i tonåren är du kanske inte alltid så självsäker. Jag har alltid varit väldigt envis, och jag tror att det har hjälpt mig att komma dit jag är idag.

När folk har skrattat åt vad jag har haft på mig eller vad jag har gjort har jag alltid trott att jag skulle kunna göra det.

Många människor följer dig. Vad undrar de mest om dig?

Det känns som att de som följer mig är väldigt intresserade av min livsstil. På grund av hur vi bor, eller för att vi åker på många resor.

Vi skulle kunna få barn eller gifta oss i framtiden om Ross och jag bestämmer oss för det. Varje dag frågar folk om saker som vad jag äter, hur jag gör mitt hår och mer.

: hur jag tränar och vilken typ av saker jag använder Det är en blandning. Har du några frågor som du inte är villig att svara på?

Många gånger vill jag inte prata om politik eller annat sådant. Det är inte för att jag inte kan stå upp för mig själv, utan för att det är gjort för att det bara kommer att göra mig arg.

Folk borde tänka på ett eller annat sätt oavsett vad du säger, vilket gör dig arg.

Molly Rustas, 26, hade i alla fall en bra helg.

Ross Paquett, 37, ställde den viktigaste frågan av alla på nyårsafton. Molly Rustas sa “ja”, och det var den bästa nyheten av alla. På sociala medier berättar hon nu om hur många som följer henne.

Jag kan inte vänta med att gifta mig med dig, säger hon i ett Instagram-inlägg med en bild på hennes stora och gnistrande vigselring.

Molly rustas pojkvän
Molly rustas pojkvän

Om jag bara hade vetat att jag skulle vakna imorse med en förlovningsring på fingret. Under den här tiden är jag fylld av så många känslor av kärlek och lycka “På Instagram på nyårsdagen skrev hon om hur mycket hon älskade det nya året.

När det nyförlovade paret skrev ett inlägg om hur mycket de älskade varandra fick de kärlek från många kända vänner, som Bianca Ingrosso och Rebecca Stella.