Sun. Oct 2nd, 2022

Pernilla wahlgrens pojkvän /\ Efter det gick det inte bra för Christian Bauer. Hon berättar om ögonblicket han gav henne julklapparna.

Sedan kommer han med stora, stora förpackningar som ser mjuka ut, och han sjunger lite julsånger också. Då säger jag “nej! Nej! Men, du köpte inga kuddar.” – Kuddar stod på hans lista över saker att köpa. Pernilla Wahlgren berättar att det är fyra stycken i det här setet.

Pernilla wahlgrens pojkvän

Hon berättar att när hon fick reda på vad hon hade sagt och vad hennes pojkvän hade köpt mådde hon dåligt.

För att alla mina barn tänkte “fan”, sa hon, “vilken hemsk mamma du är.”

När hon pratar om sin säng i en podcast säger hon att hon har många olika kuddar. Detta är något som hon har bestämt sig för att göra.

Så jag började bli rädd, så det var därför. Kuddarna Pernilla Wahlgren har är väldigt snygga. “Nej, nej, nej, jag vill inte ändra på dem. De är väldigt vackra.” Båda barnen Christian Bauer har haft tidigare är döttrar, och de kom från två olika förhållanden.

Caroline Marie Elisabeth Bauer heter hans första dotter. Då var hon 31 år gammal. Hon bor tillsammans med sin sambo Oscar och deras två barn, Vincent och Collin.

Pernilla wahlgrens pojkvän

Hon heter Smilla Bauer Stigamo och är nu 17. Hon är Christians yngsta dotter.

Hipp, hipp! Den här födelsedagen är stor för Pernilla Wahlgrens sambo Christian Bauer. Wahlgren tog chansen att visa honom hur mycket hon älskar honom.

hennes pojkvän på den stora dagen. På Instagram visar hon hur hon har satt upp en banderoll där det står “Happy Birthday”, tänt ljus och gjort en tårta till födelsedagsfesten hemma.

Åh, tack kära du. Christian Bauer skrev så här på Instagram: “Åh, tack kära du.”

Men det är något annat som får honom att röra på sig. Pojkvän: Jag fick den här Gucci-väskan från Pernilla Wahlgren i julklapp. Jag visar det i videon jag gjorde åt dig!
Blir tårögd. Jag är så tacksam för din kärlek” Han skriver:

Och på kvällen gick de till sin favoritrestaurang med vänner för att ha det trevligt. Födelsedagsmiddag: “Wow, vilken bra middag för dig! ÄR GLAD “I det här fallet,

På Instagram säger Bauer att han är det. Det har varit en hektisk dag, så kanske Pernillas reaktion på en av hennes presenter var lite konstig eftersom hon var stressad.

Nästan alla i hennes familj fick julklappar av hennes pojkvän och stora kärlek, 55-årige Chris Bauer.

När Christian såg alla var han så söt. Han hade köpt julklappar till alla. Jag visste inte det här. Han hade köpt julklappar till alla mina barn, alla mina syskon och min mamma.

: för min pappa Wahlgren och Wistam: Pernilla: “Vad, nej, men hur snäll är du?” Pernilla Wahlgren och hennes pojkvän Christian Bauer har varit tillsammans i ett år.

Det minst sagt trevliga hände. Under vistelsen i Stockholm hade de bott på Hotel Diplomat, vilket är samma hotell som de såg första gången. De var där för att koppla av och njuta av varandras sällskap. Men det gick inte som planerat.

Wahlgren har tidigare berättat att hon hade krita stall sjukdom, vilket är en tillfällig yrsel som orsakas av att små kristaller i örat lossnar och gör att hon känner sig yr. Under 2018 har det skett många förändringar.

Hon var sjuk i några veckor, vilket hon trodde berodde på stress.

Så nu har sjukdomen slagit till igen, men den här gången var det annorlunda.

När hon hade roligt med Christian Bauers somnade Pernilla plötsligt och när hon vaknade visste hon vad som hade hänt.

Det fanns ett ögonblick när jag sa: “Som jag igår?” Sedan började mitt huvud snurra. Pernilla säger i podcasten Wahlgren & Wistam att om jag varit kristallsjuk så hade jag fått en så dålig attack tillbaka.

Pernilla wahlgrens pojkvän
Pernilla wahlgrens pojkvän

Min gissning är att det är samma sak, men jag har aldrig varit riktigt dynga rak, så jag kan inte vara säker.

Sedan finns det folk som inte ens kan röra sig. Det är så jag känner också. Hon sa till Aftonbladet att det bara snurrar, snurrar och snurrar.