0 0
Read Time:4 Minute, 5 Second

Christopher wagelin vikt /\ Carl Bonny Christopher Vagelin är en svensk skådespelare som bor i Katarina församling i Stockholms stad. 2003 till 2007 gick han i skola på Teaterhögskolan i Lule. Wagelin har varit med i filmer och tv-program från 1900-talet.

Som barn och vuxen har Christopher Wagelin lärt sig mycket av humor. Till och med hans lust att spela fortsätter och fortsätter. Då är det vettigt för honom att vara en far till små barn och en skådespelare.

Christopher wagelin vikt ;Inte tillgänglig

Inget om hur man går ner i vikt. Jag håller inga tal och måste vara mitt uppe i saker när jag är ensam. Det får jag göra på jobbet. Men jag skulle ljuga om jag sa att jag inte ville synas.

I komediserien Välkommen till Sverige spelade han den yngre brodern Gustav. I The Damned och Det som ogms I sn spelade han en kriminalpolis. Som skådespelare är han känd för att kunna hitta det roliga och absurda i en roll, hur mörkt det än är.

Även när du är ensam är det viktigt att hålla lite avstånd och perspektiv. Men det är svårare där eftersom livet inte följer ett manus och är fullt av överraskningar.

Han växte upp på Södermalm i Stockholm långt innan det blev en cool plats att bo på.

Lite info om Christopher wagelin vikt

  • Han växte upp på Blekingegatan, 300 meter från Teaterhögskolan.
  • Christopher Wagelin har flera barndomsvänner som gick på Teaterhögskolan i Stockholm och han spelade på dess skolområde som barn.
  • Han började på Vår Teater som sexåring och han gick teaterprogrammet på Södra Latingymnasiet, ändå är han inte alls säker på om han ville jobba med teater.
  • Det var genom jobbet på en biograf som han kom tillbaka till teatern.
  • Jag skrev en pjäs, en monolog och Farnaz regisserade mig.
  • Vi fick använda Unga Klaras lokaler för att spela den, säger Christopher Wagelin.

Oavsett vad som händer inom mitt område tror jag att det är viktigt att människor känner sig uppskattade och älskade. Det kan vara jobbigt eftersom man ofta mår bättre när man har större roller och sämre när man har mindre. Jag har försökt vara försiktig med det,

och mitt svar har alltid varit att det viktigaste är att få kärlek oavsett vad, och det kan jag bara få från vänner och familj. Det är dit du ska gå för att känna dig trygg.

Du kan få mycket bra hjälp, vilket gör att du känner dig mer bekväm i ditt jobb. Allt handlar inte om att få den här rollen, det priset eller tillräckligt med berömmelse.

Vi har blivit som alla andra, säger Joel. Inte religiös men ganska traditionell. Vi firar judiska högtider som Yom Kippur (tacksägelse) och Pesach (påsk), men våra liv är precis som alla andras. Jag brukar säga att tro är som att ha ett litet plus på sidan som kan vara skönt att ha med sig.

Christopher wagelin vikt

En humanoid robot som spelade hubot var unik och behövde specialträning för att röra sig på ett övertygande sätt.
Han berättar att alla som spelade Hubot fick gå en robotkurs på Sveriges Television med en koreograf. Det är de små sakerna som gör det trovärdigt, som att inte blinka, att inte ha några tics och att inte ha någon efterklang i en rörelse, vilket innebär att stanna i en rörelse direkt, vilket människor aldrig gör.

Jag växte upp i den gamla södern, som var en bra och säker plats att bo innan gentrifiering, dyra lägenheter och hipsters. Jag är så gammal att jag minns pilsnerkillarna på Nytorget, där det var så mycket krossat glas och nålar att man inte kunde gå barfota.

Christophers mamma var distriktssköterska och när han bara var fyra år gammal dog hans pappa. Han har inga syskon.

– Jag måste ha blivit riktigt rörd av det. Mamma lärde mig att tänka själv och att bry mig om andra människor. Hon lärde mig om kultur och böcker.

Sex år gammal var en av de viktigaste vändpunkterna. Han började på Vr teater, en teater för barn.

Christopher Wagelin provade på Teaterhögskolan och kom in på Lule. Farnaz Arbabi är nu regissör och gick till Dramatiska Institutet.

Träningen gick bra och direkt efter fick han kontrakt på att spela Shere Kaan i Djungelboken på Teater Västmanland. Han fick också kontrakt på pjäsen Groundswell på Elverket, som var Dramatens scen för nyskrivna pjäser på den tiden.

Sedan dess har han spelat många roller på Dramaten, bland annat i “En familj” och “En handelsendes dod”. Han har ett långtidskontrakt med nationalscenen och spelar viktiga roller i Hedda Gabler och Fanny och Alexander.

Det har också funnits delar i filmer som Snabba Cash, The Damned och deckarna om Anna Bengtzon. Han är aktuell i vår eftersom han är en av fjantarna i tv-programmet Real People.

About Post Author

adword ads

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %