Sun. Oct 2nd, 2022

Jada pinkett smith sjuk /\ Jada Koren Pinkett Smith är en amerikansk skådespelerska och sångerska som föddes i USA. Som Niobe i The Matrix Reloaded,

The Matrix Revolutions och The Matrix Resurrections är hon mest känd. Hon spelade också i A Different World (1991–1993), The Nutty Professor (1996), Gotham (2014–2017) och Girls Trip (2017).

Jada pinkett smith sjuk
Jada pinkett smith sjuk

En Daytime Emmy Award har tilldelats Pinkett Smith från sju nomineringar för Facebook Watch-showen Red Table Talk som hon tillsammans med sin man Jared var värd för 2018. En av de 100 viktigaste personerna på jorden 2021 var hon. Time magazine sa det 2021.

Under Oscarsgalan såg vi hur Will Smith kom upp på scenen, och Chris Rock skämtade om Wills fru Jada Pinkett Smith och slog honom i ansiktet. Det har bara gått en dag sedan vi såg det. De sprider sig som en löpeld på internet, och de sprids.

Skämtet handlade om vad. Frisyr av Jada Pinkett Smith. Förra gången Jada Pinkett Smith hade håravfall bestämde hon sig för att klippa av håret helt, eftersom hon hade haft det svårt.

Jada pinkett smith sjuk

Det är toppen. I GI Jane 2 sa Chris Rock att Jadas frisyr inte kunde rädda honom. Han syftade på filmen där Demi Moore hade en liknande frisyr som huvudpersonen.

Chris Rock gjorde narr av Will Smiths fru, Jada Pinkett Smithshort ,s hår vid Oscarsgalan 2022, som hölls i söndags. Smith konfronterade Rock på scenen.

Över hela världen blev folk chockade när Smith slog komikern på scenen vid den 94:e Oscarsgalan.

Rock skämtade om Jada Pinkett genom att jämföra henne med G. I. Jane, vilket King Richard-stjärnan tyckte var dåligt att säga om henne.

2018 pratade Jada Pinkett om sitt håravfall och Alopecia, och Rock skämtade om henne.

Skådespelerskan pratade först om sitt tillstånd offentligt i sin Red Table Talk-show. Hon sa att när alopeci först började var det “läskigt” att hantera.

Pinkett sa också att hon brukade hitta en “näve hår” när hon tvättade håret. Hon sa att efter det klippte hon håret. Hon rakade håret för första gången i juli 2021.

Stjärnan har varit hos många läkare, men ingen har kunnat lista ut varför hon tappar håret. stress och den autoimmuna sjukdomen alopeci är två andra idéer.

Jag har gjort många tester. Hon säger att de inte vet vad det är.

Det är inte lika illa för Jada Pinkett Smith idag, men hon försöker sätta det i perspektiv.

Det finns mycket cancer. Folk har sjuka barn. När jag går igenom min dag ser jag krafter från högre upp hela tiden. Ett nytt sätt att se på saker har gjort stor skillnad i hur jag känner inför det.

Vem är Jada Pinkett Smith? Här är några fakta om stjärnan som är en av de “100 mäktigaste människorna på planeten.” Ett foto av AFP

När Will Smith stormade scenen vid Oscarsgalan 2022 slog han komikern Chris Rock i ansiktet. Folk blev chockade. På Oscarsgalan kan det ha varit första gången som något sådant hänt tidigare.
Rock skämtade om ett tillstånd som Jada Pinkett Smith, frun till Will Smiths vän Will Smith, har. Alopecia areata är en sjukdom som orsakas av kroppens eget immunförsvar. Det gör att allt hår på huvudet faller av.

Det var 1971 när Pinkett Smith föddes i staden Baltimore. Hon har en pappa som är afroamerikan och en mamma som är afro-karibisk.

Hon fick sitt stora genombrott 1991, när hon fick roll i TV-programmet “A Different World”. Men 1996 fick hon lite uppmärksamhet för sin roll i “The Nutty Professor”.

Jaden och Willow är hennes två barn med Will Smith. De gifte sig 1997.

Det var också Pinkett Smiths jobb att spela i och köra TV-programmet “Hawthorne”, som var på kabelnätverket TNT. I år vann Smith NAACP Image Award för bästa skådespelerska i ett tv-drama för sin roll i “Hawthorne”. Hon spelar en viljestark sjuksköterska.

Den har funnits på Facebook Watch sedan maj 2018. Pinkett Smith har varit värd för en talkshow som heter Red Table Talk sedan dess.

I showen kommer Pinkett, hennes mamma Adrienne Banfield Norris och hennes dotter att ha öppna samtal med många kända personer. Människor som är viktiga i världen 2021 utsågs av Time Magazine.

Hon har varit med i många stora filmer, inklusive Matrix-serien. Hon spelade Niobe i “The Matrix Reloaded”,

Jada pinkett smith sjuk
Jada pinkett smith sjuk

“The Matrix Revolutions” och “The Matrix Resurrections”. Det här är inte den enda filmen där Pinkett Smith har varit gäststjärna.

Hon spelade också i Scream 2, Collateral och Madagaskar. Se live på NDTV.com och få livenyheter från Indien såväl som andra platser över hela världen!