Sat. Sep 24th, 2022

Liza minnelli sjukdom /\ Liza Minnellis vänner är mycket oroade över hennes hälsa. Sångerskan, som nyligen fyllt 70 år, har druckit och tagit droger i hela sitt liv och nu, för andra gången i rad, har hon gjort det.

På äldre dagar var hon väldigt stark. De säger att det finns en verklig rädsla för att Lisas tid håller på att ta slut. Hennes fina lägenhet i New York, där hon bott i flera år, såldes i september förra året.

Liza minnelli sjukdom
Liza minnelli sjukdom

Ett lägenhetshus i Los Angeles är där sångaren bor nu; hon spenderar pengarna hon tjänade på försäljningen av fastigheter. Lisas assistenter är oroliga för hennes hälsa eftersom de har varit runt henne länge.

Hon skickade ett konstigt avskedsmeddelande den 12 mars, som tillför ännu mer dramatik till hennes ensamma ålderdom.

Utan dig skulle jag inte vara den jag är idag. Jag kan inte tacka dig nog.” Bra saker som du har gjort för mig är högst upp

i mitt sinne. Jag tänker också på ditt stöd. Stort tack. Jag kommer aldrig att glömma dig. Men den 72-åriga showgirlen är inte kommer inte att kunna gå.

Dottern till Judy Garland och regissören för An American in Paris, Vincente Minnelli, är tillbaka i rampljuset för en småskalig show med sånger och samtal.

Det är satt till lördag på Segerstrom Center for the Arts i Orange County, Kalifornien.

Liza minnelli sjukdom

Samma evenemang var tänkt att äga rum i Las Vegas den 30 mars, men ett mejl skickades ut fyra dagar före föreställningen för att berätta för biljettinnehavarna att den hade flyttats.

Att showen ställdes in eftersom “Ms Minnelli har en mycket dålig virusinfektion”, vilket ledde till ännu fler spekulationer.

Oroa dig inte: Folk som pratade med The Hollywood Reporter säger att Minnelli mår bra. Det ser ut som att hon inte har druckit något än. A: Hon är glad. Hon går ut med Darren Criss. Och det viktigaste är:

Hon gör det hon vill göra.

:::::::::::::: När hon gick upp på scenen blev folk förvånade över hur modig hon var.

Liza Minnellis advokat, Allen Arrow, sa till den 61-åriga stjärnans fans på onsdagen att hon inte borde ha gjort det.

Enligt Arrow var det inget att oroa sig för när stjärnan föll till marken på konserten den 12 december i Göteborg. Han gick inte in mer i detalj om sjukdomen som Minnelli ska ha haft på showen.

“Liza Minnelli är tillbaka efter fallet”, sa advokaten till AHN.

Under natten till måndagen hölls Oscarsgalan i LA, och de visades på tv. Människor som vann Oscarsgalan var några av dem som vi tittade på.

Jessica Chastain, till exempel, utsågs till bästa kvinnliga skådespelerska för sin roll i The Eyes of tammy faye. Will Smith, för sin roll i King Richard, utsågs till bästa manliga skådespelerska för sin roll.

Förbereder sig: Liza Minnelli gör sig redo att vara på framsidan av Variety. Klänning: Hon är klädd i en svart, off-the-shoulder blus med pärlor. Hon sitter på en regissörsstol. Det tar ett tag för henne att vänja sig vid sin nya kroppsform.

Hon skriker, “Jag blir förbannad av en stol!” när hon försöker hitta rätt sätt att sträcka ut benen.

Som på kö är rummet tyst. Men innan någon hinner blinka hörs Minnellis unika strupiga kacklande studsa mot väggarna. Du kan yla åt det du inte kan tro att du just hörde. Det är vad alla i rummet behöver.

Med sina 73 år är Minnelli fortfarande den bästa underhållaren i branschen. Hon förvandlar ett dåligt skämt om att bli intim med en möbel till ett bra.

Det är några dagar kvar till inspelningen och Liza gör sig redo för en intervju. Hon sitter i soffan i vardagsrummet i sin lilla lägenhet i Los Angeles-området. Mysigt: Rummet är fint,

Liza minnelli sjukdom

Flygel i hörnet “Cabaret” gav henne en Oscar. Den står på ett lågt bord bredvid ett exemplar av Time Magazine från 1972.

Omslaget till en tidning med Minnelli på framsidan visas. På ett bord bredvid soffan ligger hennes Tony Awards, medan en massa andra utmärkelser fyller en skänk nära ytterdörren.