Thu. Oct 6th, 2022
Martin stenmarck flickvän
Martin stenmarck flickvän

Martin stenmarck flickvän /\ Martin Stenmarck och Hanna Hedlund skilde sig i början av sommaren efter mer än tjugo års äktenskap.

Hanna Hedlund


Meddelade av Martin till Hänt diskuterar han nu deras privata arrangemang efter skilsmässan.
I tjugoårsåldern gifte sig Hanna Hedlund och Martin Stenmarck och fick tre barn: Ida, Saga och Love. Men paret gjorde ett oväntat tillkännagivande tidigare i år: de har bestämt sig för att skiljas.

Expressen

Expressen intervjuade Hanna Hedlund om deras uppbrott och hon avslöjar att de var tvungna att medge för mycket.

– Det stämmer, och jag kommer inte gå in mer i detalj angående vår skilsmässa. – Men, som hon sa till tidningen, ”det kommer en punkt där du inte längre kan göra kompromisser med dig själv och du behöver göra ett livsskifte.

ANNONS: Spara upp till 925 kr på fyra väskor från HelloFresh och gör livet lite enklare. Vänligen ange kampanjkoden HANT925 i kassan.

Hon valde också att slänga en kuk på David Hellenius på fredagens Hellenius hörnprogram och bekräftar att hon är singel och söker i samband med det.

I år meddelade Hanna Hedlund och Martin Stenmarck sin separation efter mer än två decennier av äktenskap.

Martin stenmarck flickvän

Hedlund berättar i sin nyligen lanserade podcast hur andra kvinnor berättade för henne att Martin Stenmarck var deras “frikort” under deras förhållande.Hon tycker att det är en jävligt bisarr sak att säga i podden.

För första gången i sitt liv tvingades hon fungera som en teammedlem, vilket var “skrämmande”, för att använda hennes egna ord i en intervju med Expressen.

Efter 23 år tillsammans och fem år som man och hustru bestämde de sig för att separera. Det är helt ovanligt. I avsaknad av någon annans input, vad gillar jag? Hanna tycker att det är en underbar upptäckt.

I Camilla Läckbergs serie “Lyckoviken” ingick Martin i rollen som “Danne”, en tidigare make som redan skilt sig. Slutligen verkar de ha kommit överens med omständigheten.

Utöver bodelningen innebär en äktenskapsskillnad även uppdelning av föräldratiden.

Men vi hade redan levt isär i ett år vid det laget, så jag hade vant mig vid tanken på att bo åtskilda varannan vecka. Hanna varnar och fortsätter: om du någonsin gör det.

– På överlämningsdagen frågade jag en kompis om det alltid skulle verka konstigt om de inte var där. När jag frågade varför det var så svårt just den dagen fick jag höra att det inte spelade någon roll om det hade gått åtta år.

Den nya singeltillvaron av Hanna Hedlund, sans Martin StenmarckHanna däremot ser vissa fördelar med att skilja sig.

Som mamma, vän och ekonomichef tycker jag att jag har blivit bättre. Det är omöjligt att lita på någon annan för allt, så du måste göra allt själv. Ju mer du kan hantera det, desto mer lär du dig om dig själv och din plats i världen.

Martin stenmarck flickvän
Martin stenmarck flickvän