Thu. Oct 6th, 2022
Sigrid bernson familj
Sigrid bernson familj

Sigrid bernson familj /\ Som sångerska och dansare är Sigrid Annamaria Bernson en av Sveriges mest populära artister. Som professionell dansare i TV4-programmet Let’s Dance 2011 gjorde Bernson sitt namn.

Anton Hysén

När hon uppträdde med Anton Hysén säsong sju och Benjamin Ingrosso säsong nio korades hon till vinnare av turneringen.

Bernson började

Det var 2015 som Bernson började satsa på en sångkarriär och bidrog med gästsång på John de Sohns låt “Happy Hours”.

På Lotta på Liseberg sjöng hon sin debutsololåt, “This Summer”, 2017. Under Melodifestivalen 2018 framförde hon “Patrick Swayze” och kvalade in till Andra Chansen-omgången från den första semifinalen, där hon blev utslagen av DJ Mendez och hans låt Everyday.

Sigrid bernson familj

För två år sedan friade Robin Bengtsson till Sigrid Bernson. Med tiden har de delat mycket, och nu visar Sigrid Robins familj den riktiga Sigrid och Robin.

Sveriges hetaste kändispar är Sigrid Bernson och Robin Bengtsson, båda 32. De har varit oskiljaktiga sedan de tävlade i Let’s Dance 2019 som ett lag. Men det var inte förrän på julafton det året som de först erkände sina känslor för varandra.

Paret har gått igenom mycket sedan dess. De har bland annat flyttat in i en gemensam villa som de gjort om från topp till botten. Under våren i år påbörjade besättningen på yachten Ulla ett nytt rehabiliteringsprojekt: en total översyn!

Båten blev klar lagom och de har kunnat dra full nytta av den i sommar genom att bada och leka i havet. Wille Bengtsson, 7-årige son till Robin Bengtsson, är en person som verkar ha deltagit i båtturen.

Wille föddes som ett resultat av Robins förhållande med Emma Hallbygrd, 31. Sigrid har utvecklat en vänskap med Wille genom åren, och de verkar trivas i varandras sällskap. Sigrid älskar att prata om de fina stunderna hon har med sitt barn.

Den här lilla killen dansar in i mitt liv och tar mitt hjärta med storm, som hon skrev vid ett tillfälle.

Let’s Dance förde Sigrid Bernson och Robin Bengtsson samman; de har sedan dess blivit oskiljaktiga och lever tillsammans.

Det är första gången Sigrid har öppnat sig för sina känslor för att skaffa barn med Robin, trots att hon är bonusmamma till Robins unge.

Hon säger till Hänt, “Det är bra att uppgiften äntligen har börjat nu för både mig själv och Robin.

Sigrid bernson familj
Sigrid bernson familj