0 0
Read Time:3 Minute, 36 Second

Therese sjögran partner /\ Kerstin Ingrid Therese Sjögran är en svensk fotbollsledare och tränare. Hon föddes den 8 april 1977 och hon spelade tidigare som mittfältare för FC Rosengrd och det svenska landslaget. Hon var en modern pionjär och en inspirationskälla för damfotbollen. Hon anses vara en av de bästa svenska fotbollsspelarna genom tiderna, och en del tror att hon kan bli landslagets huvudtränare i framtiden.

Med smeknamnet “Terre” gjorde Sjogran sina första damallsvenska framträdanden för Kristianstad/Wa DFF. Hon började spela för Malmö FF Dam 2001 och stannade med laget även när det hette LdB FC och FC Rosengrd. Sjögran spelade för Sky Blue FC i Women’s Professional Soccer (WPS) ligan 2011.

Lite info om Therese sjögran partner

  • Sjögran började spela fotboll med killar i Harlösa IF och gick vidare till Veberöds AIF som 12-åring.
  • Hon har vid flera tillfällen som vuxen nämnt att Jürgen Klinsmann var hennes största inspiration, som hon såg första gången i VM 1990.
  • 14 år gammal spelade hon redan för Veberöds damlag i division 3.
  • Efter att ha skrivit på för division 1-klubben Wä IF 1997 var Sjögran en del av laget uppflyttad till Damallsvenskan för första gången samma år.[26] Hon uppmärksammades av större klubbar och anslöt sig till Wäs lokalrivaler Malmö FF Dam 2001.

2013 stod hon i centrum för en kontrovers när svenska fotbollsförbundet gav en Volvobil till Anders Svensson, som spelat för sitt land flest gånger. Sjogan, å sin sida, hade spelat för sitt land fler gånger men fick ingenting.

Svenska fotbollförbundet sa då att de aldrig tänkte glömma Sjögran och att Svensson fick priset för att han skulle gå i pension medan Sjögran fortfarande spelade.

Sjögran höll till en början tyst om vad som hände, men senare blev hon rörd att berätta för det svenska nyhetsnätverket SVT: “Om de hedrade honom så borde de hedra mig också.”

I Partner Pride Cup ställde tio fullt taggade lag upp för att tävla om den hedervärda titeln på ett roligt sätt, men också för att umgås, träna och ha kul tillsammans. Reglerna var lätta att förstå. Varje lag hade fem spelare, och både gruppspelet och slutspelet varade i fem minuter. Varje lag hade också en tränare med mycket erfarenhet.

När FC Rosengrd-partnerna värmde upp gjorde de det under försvarsmaktens vakande öga och till tonerna av deras perfekta klubblåt, “Hand I hand”, som släpptes på Spotify samma dag.

Tränarna på Malmö IP, som var fyllda med stjärnor som Sanne Troelsgaard, Fiona Brown, Charli Grant, Angel Mukasa, Lena Videkull och Therese Sjögran, gjorde alla samma sak. Det råder ingen tvekan om att lagen flyttades, men alla hade inte samma erfarenhet. Jenny Damgaard, som driver FC Rosengrd och aldrig misslyckas med att göra mål, var en debutant i dessa lägen, men hon var inte på planen heller.

Det pågick matcher samtidigt på fyra olika plan. Under sin paus spelade de två lagen som vilade “Pride-matchen”, som var en kunskapsdel ​​med frågor om det.

Nestor Erling Nilsson, tidigare sport- och klubbchef, befann sig i utroparbåset. Han gjorde tydliga fotbollsrelaterade jämförelser med fotbolls-VM 1986, där han var expertkommentator för Sveriges Radio. Han såg mycket bra hos både dam- och herrspelarna och tyckte att sportchefen Therese Sjögran borde gå runt för att se om hon kunde hitta någon ny talang.

Sjögran är den tredje spelaren att nå 200 runs, efter Birgit Prinz från Tyskland och Katrine Pedersen från Danmark. “Att göra det mot Tyskland på hemmaplan. “Det kunde inte vara bättre”, sa FC Rosengrd-mittfältaren, som är 37 år gammal.

Schelins mål ger henne ett före Hanna Ljungbergs mångåriga Sverigemålsrekord. Förra månaden knöt Schelin Ljungbergs rekord genom att lägga till Sjograns tidiga nick i en 2-0-seger över Skottland som säkerställde att Sverige skulle vara med i FIFA Women’s World Cup nästa sommar.

Men i onsdags var alla ögon riktade mot Sjögran. Det hade gått nästan 17 år sedan hon spelade sin första match för Sverige mot USA i Chattanooga. Hon hjälpte Sverige att ta sig till finalen i VM 2003 i USA, men de förlorade mot Tyskland. Hon kommer att spela i sin 11:e major-turnering i Kanada. Hon har redan spelat i tre världscuper, fyra UEFA-EM för damer och tre olympiska spel.

Therese sjögran partner

About Post Author

adword ads

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %