Fri. Oct 7th, 2022
Tove styrke partner
Tove styrke partner

Tove styrke partner /\ Tove Styrke, en 28-årig musiker, var en av musikerna som deltog i Så mycket bättre 2020.

Tredjeplatsen

I musiktävlingen Idol blev Tove känd som artist och låtskrivare. Tredjeplatsen vid Miss Universe-tävlingen 2009 gav henne en karriär som popsångerska.

Tillsammans

Tove och Sanna Sikborn Erixon, 35, gick på röda mattan tillsammans tidigare i år på Elle-galan. Tove erkände att de var en dejting på Instagram efter att de båda bar matchande outfits.

Ett foto av Tove och paret hade texten “När din dejt är din faktiska dejt.”

Men sanningen är att de har varit i varandras sällskap tidigare. Det råder ingen tvekan om att Sanna är Toves bästa vän. Sanna och Tove sågs tillsammans på röda mattan på P3 Guldgalan i Göteborg 2018. Då igen, som kompisar.

Tove styrke partner

Du kanske kommer ihåg Sanna Sikborn Erixon om du någonsin sett henne på tv. I Idol 2020 spelade hon gitarr. Inte som åskådare, utan som bandmedlem!

Som hon uttrycker det, “hela hennes universum förvandlades till färgfilm.” Trots att de redan var i ett förhållande hävdar hon att hennes kärlek till honom har gjort henne till en bättre person.

Känslan av att få vara den jag verkligen är för första gången var overklig. En av de viktigaste relationerna jag någonsin haft återspeglas i den här låten för mig.

“Show me love” ackompanjeras av Sanna Sikborn Erixon på gitarr medan Tove Styrke sjunger den. Elle använde galans röda mattan-intervju för att lära sig mer om parets kärlekshistoria.

Toves svar på jobbet var kortfattat och präglat av ett skratt.

Det avslöjades också av Tove Styrke att de hade dejtat en “tid” dessförinnan. Sedan när var P3 Guldgalan senast de hade ett förhållande, och hur länge har det gått sedan?

Lördagar kl 20.00 går programmet på TV4 och går att se på TV4 Play. Hennes senaste låt, “Show Me Love”, som hon skrev till sin älskare och gitarrist, Sanna Sikborn Erixon, 36, är aktuell, enligt Tove Styrke, 29.

Tove Styrke delar med sig av sin erfarenhet av att spela låten för första gången för sin flickvän, som hon dejtat officiellt med sedan 2020, i Carina Bergfeldts program i SVT.

Enligt Styrke, “Den här låten har liksom blivit kärnan i något riktigt avgörande för mig på något sätt.”

I hela mitt liv har jag varit i relationer med män och trott att jag är “hetero”. Men efter några år blev jag kär i en av mina bästa vänner, som jag har känt länge och som jag har spelat med.

Tove styrke partner
Tove styrke partner