Mon. Sep 26th, 2022

Will smiths fru /\ Willard Carroll Smith II, mer känd under sitt artistnamn The Fresh Prince, är en skådespelare, rappare och filmproducent från USA. Han är också känd som The Fresh Prince.

Smith har uppmärksammats för sitt innovativa arbete inom musik, tv och film. Han har vunnit en Oscar, en British Academy Film Award, en Golden Globe Award, en Screen Actors Guild Award och fyra Grammy Awards.

Will smiths fru
Will smiths fru

Han har också satt och slagit en hel del kassarekord i både USA och utomlands. I slutet av 2021 har hans filmer tjänat mer än 9,3 miljarder dollar runt om i världen, vilket gör honom till en av Hollywoods bäst betalda stjärnor.

En sak som inte är välkänd om Hollywood är att långa äktenskap inte är ett av dem. Stjärnorna träffas ofta, gifter sig och bryter upp på kort tid. Det finns dock minst ett par som inte följer denna regel.

Will Smith och hans fru, Jada Pinkett Smith, har varit gifta sedan länge i Hollywood. Vem är Mrs Smith? Fortsätt läsa för att lära dig mer.

Till årets Oscarsgala var det mycket glädje men också mycket bråk. För bästa manliga huvudroll fick Will Smith priset för sin roll i King Richard. Jessica Chastain fick priset för bästa kvinnliga huvudroll för sin roll i The Eyes of Tammy Faye.

Will smiths fru

Under galan var det dock mycket bråk och mycket dramatik. Var det roligt när Chris Rock skulle ge priset för bästa dokumentär?

Var det för att Will Smith och hans fru Jada Pinkett Smith båda fick sina huvuden avskurna? Mitt på scenen blev Wills ansikte rött.

Du kanske inte vet vem den här personen är, för vi pratar inte om honom så ofta. Men han är väldigt viktig för familjen Smith. 1992 föddes Trey som Willard Carroll ‘Trey’ Smith III.

Han föddes den 11 november 1992 i Los Angeles, Kalifornien, USA. Det var när Trey var 6 år gammal som han gjorde sitt första framträdande i sin pappas musikvideo till låten Just Us Two.

Över två timmar in i kvällens Oscarsshow kom Chris Rock upp på scenen och tillkännagav de nominerade för bästa dokumentär, vilket är vad han gjorde för första gången.

Efter att ha gjort narr av skådespelarna framför honom med skämt om att Jada Pinkett Smith klippte sig, sa han: “Vi väntar på GI Jane 2.”

(Will Smiths fru har alopeci, vilket gör att hennes hår faller av, så hon har rakat av sig.)

I början verkade Jada inte alls gilla skämtet. Sedan gick Will Smith bara upp på scenen och filade Chris Rock. Visst, det var redan planerat. Väl…

När han spelade sig själv i sitcomen The Fresh Prince of Bel-Air (1990–1996) blev Smith mer känd. Efter Bad Boys (1995) spelade han i dess uppföljare,

Bad Boys II (2003) och Bad Boys for Life (2020), och sci-fi-komedierna Men in Black (1997), Men in Black II (2002) och Men in Black 3. (2012).

2001 spelade han Muhammad Ali i Ali, vilket gav honom hans första Oscarsnominering för bästa skådespelare. Han hade tidigare medverkat i Independence Day (1996) och Enemy of the State (1998), båda thrillers.

Hans nästa filmer var Shark Tale, Hitch, Hancock och Seven Pounds (2008). Han nominerades för sin andra Oscar för sin roll som Chris Gardner i The Pursuit of Happyness (2006), och han prisades för sin prestation som virolog i I Am Legend (2007).

Några av Pinkett Smiths skådespelarjobb var små, men hon fick inte mycket uppmärksamhet förrän 1996.

Hon var med i en film med Eddie Murphy som heter Nutty Professor. Sedan dess har hon medverkat i många stora filmer, som Shut Down, Scream 2, Ali,

The Matrix Reloaded och The Matrix Revolutions, Bad Moms och Gotham. Hon har också varit med i många mindre filmer.

Jada Pinkett Smith, Will Smiths fru, har berättat för folk att hon har haft alopeci, som är en autoimmun sjukdom som får håret att falla av. Hon har varit väldigt öppen med det. Av denna anledning har hon rakat huvudet.

När Chris Rock skulle dela ut priset gjorde han narr av Jada Pinkett Smiths rakade huvud och pratade om en film.

Nej, det gör jag inte. Jag älskar dig också. Jag kan inte rädda mig på scenen, säger han.

Kameran zoomade sedan in på Jada Pinkett Smith, som sågs med slutna ögon, enligt Aftonbladet, en svensk tidning.

Will smiths fru
Will smiths fru

Att följa i sin fars fotspår var det bästa alternativet för Trey. Han ville inte gå på college eller åka på ett fullt idrottsstipendium, om vi kan säga så.

Det finns två filmer där du kan se honom. Talet (2008) och David Blaine: Real or Magic (2013). Det är inte det enda sättet han försöker hitta sin plats i musikbranschen. Han är också en mycket bra DJ som går under artistnamnet AcE.