Sat. Oct 1st, 2022

Benjamin ingrosso flickvän /\ Benjamin Daniele Wahlgren Ingrosso är en svensk sångare, låtskrivare och skivproducent. Han föddes den 14 september 1997. Pojkvänen heter Frøya Sofie Som barn spelade han huvudrollen i flera musikaler och 2006 vann hans låt “Hej Sofia” Lilla Melodifestivalen. Han vann TV-programmet Let’s Dance för kända dansare 2014, och han har varit med i Melodifestivalen två gånger, 2017 och 2018. Han vann 2018 och sjöng “Dance You Off” för att representera Sverige i Eurovision Song Contest.

Pernilla Wahlgren, Ingrossos mamma, är sångerska och Emilio Ingrosso, hans pappa, driver restaurang. Han lärde sig själv att spela piano och gitarr.

Ingrosso har varit med i en rad musikaler och pjäser, som Nils Karlsson Pyssling. Han vann Lilla Melodifestivalen 2006 med låten “Hej Sofia”, och han representerade Sverige vid MGP Nordic 2006 i Stockholm, där han kom fyra.

Lite info om Benjamin ingrosso flickvän

  • 2007 släppte han singeln “Jag är en astronaut”, som hans farbror Linus Wahlgren hade spelat in och framfört 1985.
  • Ingrossos version toppade som nummer 2 på den svenska singellistan.
  • Samma år deltog han i Allsång på Skansen tillsammans med sin mamma, och han deltog även i Diggiloo-turnén.Mellan 2008 och 2009 spelade Ingrosso i musikalen Hujeda mej vá många sånger På Eldsjälsgalan 2009 framförde Ingrosso och Pernilla Wahlgren ett medley av The Jackson 5-låtarna, översatta till svenska.
  • I slutet av 2009 uppträdde han som Rasmus i pjäsen Rasmus på luffen tillsammans med Markoolio.
  • I februari 2014 meddelade han att han lämnat musikscenen för att helt fokusera på musik och låtskrivande.I oktober 2016 släppte han sin första musiksingel som heter “Fall in Love”, som han framförde på Nyhetsmorgon som sändes på TV4. Han skrev på ett skivkontrakt med TEN Music Group.

Det ryktas att Benjamin Ingrosso och Freya Sofie Winther dejtar. Här är några bilder på dem.
För inte så länge sedan kunde Hant rensa upp ryktena om artistens kärleksliv, som handlade om en möjlig relation med den 29-åriga norska influencern Frya Sofie Winther. Det beror på att flera personer som inte ville bli namngivna såg en bild på dem tillsammans i Stockholm under helgen.

Frya bekräftade att det var helg genom att lägga ut en massa bilder på Instagram och tagga Benjamin i dem.

“Vi fick några nya minnen. Åkte hem glad, och förmodligen lite tyngre också. Tack så mycket alla!” skrev hon i bildspelets bildtext.

Därefter sågs det nya paret tillsammans i en vlogg på Melina Criborns 31-åriga YouTube-kanal och på en middag med Benjamins familj och vänner.

Men det är värre i hans kärleksliv. Konstnären kommer inte överens med kvinnor, och han har sagt att han är mer tillfreds med män.

När Benjamin Ingrossos flickvän, Linnea Widmark, 25, dumpade honom i det blå och flyttade till Costa Rica var det ett hårt slag. De var tillsammans i sex år innan det helt plötsligt tog slut.

Nu säger ex-flickvännen varför det helt plötsligt slutade fungera. Drygt två år har gått sedan det chockerande uppbrottet.

Vi var tillsammans i sex år, så det var så jag växte upp. Sedan flyttade hon till ett annat land och blev kär i någon annan. När han var med i “Så mycket bättre”, skriver Hant, berättade Benjamin Ingrosso att det var så vi gjorde slut över telefon.

Benjamin Ingrosso pratade om hur han trodde att han skulle komma över uppbrottet snabbare i tv-programmet Så mycket bättre. Linnea Widmark har själv inte sagt så mycket om uppbrottet. I showen säger han: “Det slutar med att jag skriver om henne.” “Jag tänkte sluta skriva om henne för det skulle bli jobbigt. Vi var tillsammans i sex år, och det var hela min uppväxt. Sedan åkte hon utomlands och blev kär i någon annan.”

Benjamin har däremot inte sagt så mycket om förhållandet. Titti Schultz ställde många frågor till Benjamin om hans kärleksliv när han gick på P4 Extra. Benjamin bekräftade att han hade dejtat under året. På frågan om det finns en viss norsk influencer sa Benjamin:

Benjamin Ingrossos nya album, “Playlist”, kommer ut den 17 juni. Det är hans tredje album på ett och ett halvt år.

Man har länge tänkt på Benjamin Ingrossos kärleksliv. Han sades dejta den inflytelserika norskan Frya Sofie Winther ett tag, men Benjamin varken bekräftade eller dementerade detta.

Men jag tror att han dejtade. Benjamin Ingrosso berättar om det nya albumet i podcasten “Ursäkta” med Johanna Nordström och Edvin Tornblom. Han berättar att flera av låtarna handlar om olika tjejer. Ja, det finns många intressanta människor som är trevliga.

Titti tog upp Frya Sofie Winthers namn mer än en gång, och Benjamin sa aldrig ja eller nej till förhållandet. Men det blev många skratt.

Benjamin ingrosso flickvän