Mon. Sep 26th, 2022

Dejan kulusevski flickvän /\ Inom fotbollen är Dejan Kulusevski en svensk proffsspelare som spelar för Tottenham Hotspur och det svenska landslaget. Han är utlånad från Serie A-klubben Juventus för att spela i Premier League.

Han kom genom ungdomssystemet och spelade för Atalanta 2019. Sedan, i början av säsongen 2019–20, flyttade han till Parma på lån från Atalanta.

Dejan kulusevski flickvän
Dejan kulusevski flickvän

Som en del av en affär under vintern flyttade han till Juventus för €35 miljoner.

Han skickades tillbaka till Parma på lån för resten av den här säsongen.

Han skickades på lån till Tottenham Hotspur i England i januari 2022, och han spelade där ett tag.

Kulusevski föddes i Sverige av makedonska föräldrar. På ungdomsnivå spelade han för både Makedonien och Sverige. Han valde att spela för Makedonien på seniornivå och gjorde sin fulla debut 2019.

Det var ett bra år för Bosnien-Hercegovinas mittfältare att spela för laget. Det tog henne åtta mål på arton matcher för att göra mål för mittenlaget i Elit.

I november sa den 26-åriga lagkaptenen att hon skulle lämna BP efter fyra år. Den nya klubbadressen var inte klar än. Juventus, där Linda Sembrant spelar, kan vara laget.

Dejan kulusevski flickvän

Dejan Kulusevskis flickvän, Eldina Ahmic, är 26 år och berättar att hennes pojkvän gjorde det bra i sin första mästerskapsmatch.

– Jag är så klart väldigt stolt och glad för hans skull. Det finns många sådana människor. Om du vill göra det Dejan gör både på och utanför planen behöver du något speciellt. Det säger Eldina Ahmic, som tidigare spelade fotboll men nu inte har något lag.

Landslaget hade lite ledigt efter lägret i Bstad, så Dejan Kulusevski testade positivt för covid-19. Han var då isolerad och spelade inte i EM för första gången.

Eldina Ahmic tycker dock att Dejan Kulusevski gjorde ett bra jobb.

Han hade länge varit exalterad inför sitt första EM. När en ovälkommen gäst satte stopp för saker och ting, istället för att vara arg, välkomnade han det. Dejan höll huvudet högt, säger Eldina Ahmic, som är imponerad över sin pojkväns insats trots att han började på ett dåligt sätt.

Eftersom han hade allt detta i bagaget innan matchen går han ut på planen och gör det han gör. På alla sätt är Dejan annorlunda än alla andra, och det kan ingen ta ifrån sig. Med någon som honom lär man sig något nytt varje dag.

Kulusevski gjorde mål i sin Juventus-debut den 20 september 2020, i en 3–0 ligaseger hemma mot Sampdoria. Detta var hans första match för klubben. Efter att han gjorde det första målet och satte Federico Chiesa för det matchvinnande målet, hjälpte han sitt lag att vinna 2021 års Coppa Italia-final med 2–1.

Under nästa säsong gjorde Kulusevski segermålet i Champions League-matchen mot Zenit Saint Petersburg med en nick i den 86:e minuten den 20 oktober. Kulusevski gjorde 20 matcher och gjorde två mål under Massimiliano Allegri.

Dejans flickvän, Eldina Ahmic, är också en fotbollsspelare på toppnivå, vilket gör dem båda väldigt bra. Som spelare var hon förra säsongen en av de bästa för Stockholmsklubben BP och spelade mycket. Nu har hon bestämt sig för att lämna laget och flytta till Turin, Italien, för att vara med sin pojkvän igen.

Hon har också tränat med Juventus, som är Dejans lag. Det är inga konstiga saker på gång. Hennes kontrakt har löpt ut och hon flyttade ner för att vara med sin pojkvän.

Staffan Jacobsson, BP:s sportchef, sa till Fotbollskanalen att han hoppas att hon gör det bra. Hon har gjort mycket för BP.

Mellanspelaren Eldina Ahmic, 26, hjälpte Brommapojkarna att ta sig upp från division 1 till matchens högsta nivå. I år har 26-åringen gjort det väldigt bra för laget som slutade åtta i eliten.

Ahmic gjorde åtta mål på 18 matcher för laget, som slutade på en åttonde plats. För att spela för klubben 2020 skrev Ahmic på ett nytt kontrakt. Nu när kontraktet är över står det klart att det inte blir ett till på ett tag.

Dejan Kulusevski, Eldina Ahmics pojkvän, är en stjärna i Italien, och nu vill Ahmic gå med i Turin-klubben. I en video hon la upp på Instagram i torsdags visar 26-åringen hur hon tränar med den italienska storklubben.

Dejan kulusevski flickvän
Dejan kulusevski flickvän

TV-stationen Fotbollskanalen får tag i sportchefen för BP och han säger att nyheten stämmer. “Jag kollar lite på Instagram då och då, så jag tror det.” han skriver och säger sedan:

För att hennes kontrakt har löpt ut och hon flyttade ner för att vara med sin pojkvän. Hon har gjort mycket för BP, så jag hoppas att allt går bra för henne. BP är en bra plats för både män och kvinnor att växa på.