0 0
Read Time:3 Minute, 12 Second

Jonatan unge flickvän /\ Hans flickvän Nanna Johansson är en svensk ståuppkomiker som även har uppträtt i en rad radio- och tv-program. Jonatan Anders Unge föddes i Stockholm den 4 januari. Han är barn till Cecilia Hagen och Ingemar Unge.

Fram till 2013 bodde Jonatan Unge och Sissela Benn, en komiker och skådespelerska mest känd för sin roll i Kontoret på TV4, tillsammans. En dotter föddes till paret 2011. Senare arbetade de tillsammans för att skapa komediserien Shards of a Marriage för P4, som delvis var baserad på deras eget förbund.

Lite info om Jonatan unge flickvän

  • Unges mamma är judisk och han valde att gå med i den judiska gemenskapen som tonåring, vilket är ett återkommande inslag i hans skämt.
  • Han har bland annat uppträtt tillsammans med komikern Aron Flam under titeln Jewish standup .
  • Tillsammans med Aron Flam har han även skrivit boken Sista ordet: citat och fakta om döden .
  • Unge är och har också varit med i flera poddar.
  • Unge är en återkommande gäst i Ola Söderholms Stormens utveckling .
  • Han har bland annat flera gånger tagit upp covid-19 i podden, men även etikettregler.

Efter att ha blivit utskriven ångestdämpande medicin började Jonatans eländiga liv gradvis förbättras.

Jag kommer aldrig att begå självmord. Mycket, men inte det, klarar jag av. Han hävdar att eftersom han har svårt att fatta beslut, tenderar han att skjuta upp till den grad att han blir glupsk och sedan bestämmer sig för att sticka och äta istället.

Radiopersonligheten Cecilia Düringer, 42, och krönikören och komikern Jonatan Unge, 43, vann båda upplagan av P spret 2021 på ett övertygande sätt. Det var möjligen Jonatan Unges största svenskkupp. Han är dock också en begåvad serie med ett antal omtyckta poddar, bland annat Della Sport.

När han kom fick han den ångestdämpande medicinen Stesolid och förhördes om sina självmordstankar.

Serien hävdade dock att allt var “inte så riskabelt”.

Jag kommer aldrig att begå självmord. Mycket, men inte det, klarar jag av. Han säger till Café, “Jag är verkligen hemsk på att välja, så jag kommer att tänka på det så länge att jag blir hungrig, så jag antar att jag stickar och äter istället.”

Han mår bättre nu. Han vill inte heller tänka på ex-flickvännen och hennes nya pojkvän samtidigt.

– Det värsta är nu förbi. Jag är faktiskt okej, så länge jag inte tänker på henne och honom tillsammans.

Jonatan Unges privatliv var dock inte så enkelt. Jonatan Unge hamnade i en grop av ångest efter att han och hans ex-flickvän separerat. Han begärde en taxi för att ta honom till psykiatriska enheten eftersom det var så allvarligt.

– I Malmö blev det en hemmanatt. Ska jag gå till psykavdelningen eller Bishops Arms? undrade jag när jag var orolig. I en intervju med Café 2019 sa han, “Men jag hade redan gått till Bishops Arms, så det kändes konstigt att vara där igen.”

Påminner mig om ett uttalande Jonathan Unge gjorde om sin egen ekonomiska situation: “Om Johnny Depp kan leva över sina tillgångar, så kan jag också.” Bianca Meyer, en podcasterskamrat, är också lite slöseri. Men hon ljuger inte. När hon verkligen kommer tillbaka från damernas erkänner hon att hon slarvigt slängt skokartonger för 27 000 kronor under arbetet med omslagsbilden.

När de gick i samma klass i första och andra klass på sin grundskola i Malmö, det var då de träffades för första gången.

Dan fortsatte efter det, och de stötte inte på varandra igen förrän de blev antagna till samma gymnasieskola.

Det var kemi mellan oss, men vi var båda för blyga och rädda för att agera på det. På alla hjärtans dag gav Dan mig en ros, och vi gick på ett Radiohead-framträdande tillsammans. Sissela strålar, “Men det var inte mer än så.

Jonatan unge flickvän

About Post Author

adword ads

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %