Fri. Oct 7th, 2022

Patrick swayze barn /\ 61-åriga Jennifer Gray har precis gått igenom en skilsmässa, och idag fyllde hon den åldern! Hennes man var regissör och skådespelare. De gifte sig 2001.

Men förra sommaren sprack förhållandet. I februari i år var skilsmässan officiellt över.

Patrick swayze barn

Med Clark Gregg fick Jennifer Gray sitt enda barn, Stella Gregg, som nu är en vuxen kvinna. I år blir hon 20. Hon föddes i december 2001. Brad Wesley, en lokal affärsmogul, träffar snart Dalton.

vem är ansvarig för staden Det är en del av Daltons jobb att städa upp den våldsamma nattklubben. Han sparkar många oregerliga anställda, och några av dem har kopplingar till Wesley. Efter en mycket våldsam natt,

Dalton får ett knivsår när han måste ta bort Wesleys hantlangare för hand. Han inleder en vänskap med Dr. Elizabeth “Doc” Clay, en läkare på sjukhuset. Snart blir de älskare.

Wesley bjuder in Dalton till sitt hus i ett försök att sluta fred, men han avslöjar snart sina sanna avsikter: Wesley vill att Dalton ska arbeta för honom när han får pengar från honom.

Patrick swayze barn

The Double Deuce; han talar också om en incident där Dalton dödade en man i Memphis, Tennessee. Det blir mindre behov av Dalton när han inte jobbar lika hårt

Wesley börjar attackera Daltons vänner, bland annat stör han spritleveranser till Double Deuce, där Dalton arbetar. Daltons lärare,

En gammal men legendarisk coolare som heter Wade Garrett kommer till stan efter att Dalton ringt och hjälper honom att bekämpa Wesleys ligister.

Även om Red Webster, en lokal företagare som inte ger efter Wesleys krav, sätts hans bildelar i brand den natten.

Dalton vill inte göra saken värre, så han släpper in Wesley och hans män i klubben den kvällen. Wesley, å andra sidan, använder Jimmy Reno, en våldsam före detta bedragare och skicklig kampsportare, för att göra jobbet.

Att slåss med Double Deuce-studsarna är att slåss. När Wesley och Wade och Dalton hamnar i bråk kallar han det en dag och går ut från klubben. Han skickar en av sina män för att riva den nästa dag, och han gör det snabbt.

Pete Stroudenmire kör en monstertruck framför folket på hans bilhandlare efter att han också vägrat tillgodose Wesleys behov.

Patrick Swayzes berömmelse gjorde det svårt att filma.

En grupp medelålders blonda kvinnor i en pickup försökte köra ända fram till stjärnans släp för att möta honom. Under det stora slagsmålet vid floden passerade en flotte full av kvinnor som älskade Swayze.

En kvinnlig statist som spelade servitris var för upptagen med att stirra på Swayze för att vara uppmärksam på vart hon skulle, så hon snubblade och hällde ut alla sina drinkar på en annan statist.

Allvarligt,

Har du någonsin läst hela grejen om Road House? Det är nästan omöjligt att skriva en artikel om Road House som inte får dig att vilja sluta läsa halvvägs.

För att du vill se Road House igen. Road House är den främsta anledningen till att en vecka som denna kan hända. Tills vidare fortsätter vi.

Varje sista guldkorn från denna filmklassiker kommer att täckas under loppet av en lång, extatisk lista med saker.

Det finns inga spoilers i denna synopsis, så det här är det bästa jag kan ge dig.

Patrick Swayze spelar Dalton i Road House. Jag vet inte om det är hans för- eller efternamn, men han går bara efter “Dalton” i filmen.

När Jon Taffer var mer avslappnad och hade glänsande muskler och en filosofiexamen från NYU, skulle den här personen vara som han. Anledningen till att han är så känd runt om i världen är att han är “coolare”.

Dalton är en studsare, men han är mycket coolare än så. En barägare i Jasper, Missouri, vill förbättra en bar som heter “Double Deuce”, och han vill anlita Dalton för att hjälpa till.

Patrick swayze barn
Patrick swayze barn

bort från sitt jobb i New York. Det finns en god chans att Dalton vet att det skulle vara dåligt att göra honom för viktig i filmen, vilket skulle få filmen att sakta ner och inte bli lika intressant.

Filmen vill att han ska fundera på om han ska flytta över landet för att bekämpa fulla rednecks mitt i ingenstans.