Thu. Oct 6th, 2022

Siri unga föräldrar /\ Hon heter Siri Adawi och var bara 16 år när hon fick reda på att hon var gravid från Bors. Även om de hade många olika idéer, bestämde hon och hennes pojkvän Adam Engen, som var 18 år då, att bilda familj.

En ny säsong av Unga föräldrar kommer ut. I den berättar paret om sin föräldraresa och låter tittarna se hur det är att vara förälder med sin dotter Bella.

Siri unga föräldrar
Siri unga föräldrar

Siri säger att hon inte visste att hon var gravid när hon var 16, och att det inte var planerat.

Det tog lång tid för henne att veta säkert om det fanns ett barn. Hon säger att ultraljudet efter 12 veckor var det enda sättet att veta svaret säkert.

När vi såg att hon gömt sig så länge sa vi att det var meningen.

Sex nya familjer kommer från norr till söder i den nionde boken. Vi lär oss om dem alla.

TV4 Play har en ny säsong av “Unga”. Hon heter Siri Adawi och är 19. Hon bor med sin pojkvän, Adam, och deras dotter Bella, som snart fyller 2. Vid 16 år fick Siri reda på att de skulle få ett barn.

Siri unga föräldrar

När du är en ung förälder har du mycket energi och styrka. Detta är sant för oss också. Bella har också unga morföräldrar. Dessutom får du spendera så många år med dina barn och ha en annan sorts relation med dem. – Tror du det? I fyra timmar. Efter det ändrades saker och ting.

Vi blev båda sjuka. Mindre människor fanns i närheten. Hon hade mycket gulsot så hon fördes till intensiven och fick stanna där länge. Samtalen kom när hon var 12 timmar gammal.

Först sa de att hon skulle använda en “garvfilt” för att få lite sol. Då insåg läkarna snabbt att hon var mycket sjuk. Hon lades i en kuvös och det fungerade.

ges en sond, medicin och en trippel sol Så det finns lite av allt. Teamet hade ansvaret för allt. Så det var bara att komma igång, så hon började äta.

Hon hade redan andats bra.

Att det inte finns något viktigare i livet än att få barn. Det spelar ingen roll var du bor, hur din livsstil ser ut eller hur gammal du är när du blir mamma. Det är en fantastisk sak, oavsett vad.

Sex familjer visas i dokusåpan Unga föräldrar. Vi får se hur de lever sina liv varje dag. Det är Siri, 19, och Adam, 21, från Bors.

När de var tillsammans i nästan tre år kom graviditeten som en överraskning eftersom de inte förväntade sig det. Den här gången, när de ser tillbaka, ser de tiden med mycket glädje.

Det här är svårt att tänka på för nu är Bella så normal. Det är svårt att komma ihåg hur vi kände oss då. Siri säger att hon kom till oss lite tidigt än planerat.

Deras dröm om att få fler barn började när Bella blev äldre. Det skulle bli en resa som inte skulle bli lätt. Stressad: Mamma är lugnare nu.

Hon gillar inte alls att synas. Det är förstås ingen dålig idé. Vi tycker att det ska bli kul att visa alla att vi fortfarande lever ett normalt liv som de flesta andra.

Årets säsong av “Unga föräldrar” kommer till största delen att filmas av personerna som är med i den. Den 15 februari visas första avsnittet på TV4 Play. Varje vecka kommer ytterligare två avsnitt att visas. –

Jag hade ett mycket svårt fall av blodförgiftning. Man kan få något som kallas barnsängsfeber. Det var många kvinnor som dog i förlossningen då. På tisdagskvällen föddes Bella, och jag var sjuk natten till söndagen samma vecka.

Siri unga föräldrar

Jag blev väldigt sjuk. Det började i livmodern, men spred sig sedan till hela kroppen. Jag hade feber över 42 grader och vilopuls på över 190 när jag sov. Jag var sjuk. I så fall bör du vara försiktig.

Jag sövdes in på intensivvårdsavdelningen och jag dog. Till och med läkarna trodde att jag skulle få en stroke, vilket var väldigt läskigt. Att jag var så ung räddade mig. Snart var jag på fötter igen.