Sat. Sep 24th, 2022

Victoria silvstedt barn /\ Det finns några saker jag vill visa dig för att visa att jag har vuxit upp lite.

När det gäller dokumentären säger Victoria Silvstedt att hon vill visa folk vad hon gör nu. Folk kanske fortfarande tror att hon bor i LA och gör lite skådespeleri och modellering.

Victoria silvstedt barn

Detta är också sant: När du är tonåring är det inte så lätt att ta sig runt i världen. Blond och naiv: Hon tycker att blondiner är naiva.

Vackert och enkelt: Mitt liv har inte varit perfekt från början, men jag har fått jobba hårt och försöka.

Hon har även investerat i ett skönhetsföretag som heter Base of Sweden, som gör kosmetika. Dessutom skriver hon på en bok om sitt liv som kommer ut i vår.

I mitt huvud känns det alltid som att det finns mer jag kan göra. Jag vill alltid testa nya saker och göra mer.

Jag är nästan aldrig nöjd med mig själv i mitt arbete.

Victoria silvstedt barn

Han kan vara orolig för var han bor, och det finns en anledning till det.

– Folk uppmärksammar det inte så mycket. Finns det något jag kan göra åt det? För andra människor kan det vara intressant, men för mig tror jag att det kommer att bli svårt.

Återigen gjorde Victoria Silvstedt det väldigt tydligt att hon också kunde föreställa sig ett litet barn.

Min familj finns alltid runt mig, så jag behöver egentligen inget annat. … men ändå vill jag ha en egen, säger hon. Hon tillägger snabbt:

När något inte händer känner jag mig fortfarande 99,9% hel. Varför har jag familj? För jag har en familj och vi är nära. Förutom att vara modell är Victoria Silvstedt även börsexpert och filmstjärna.

hon känner sig inte ensam eftersom hon har så många människor omkring sig. Men hon har inte gett upp med att skaffa barn.

A: Min familj är stor. Jag känner mig redan som en mamma för både min syster och min brors barn.

Familjen finns nästan alltid runt mig. Så jag känner mig inte särskilt ensam. Jag tror inte att jag behöver bilda familj, men om det gör det kommer det att hända.

Det är vettigt om det är meningen.

Ett barn kommer upp när de får en fråga medan de lyssnar. Det är en läsare som säger att hon är i samma ålder som Victoria och inte har några barn.

och undrar hur modellen hanterar omvärlden när folk säger att en kvinna i deras ålder borde ha barn. När Victoria börjar svara säger hon att den här frågan dyker upp nästan varje dag.

Folk frågar mig till och med om jag ska ha barn. Det är inte så att jag inte har några frysta ägg. Hon säger det och skrattar. –

Jag har mycket familj på båda sidor. En gudmor har många barn, även om de inte är hennes. Inte jag heller. Är det möjligt eller inte?

Victoria silvstedt barn
Victoria silvstedt barn

Hon berättar att hon har känt en stor press att få barn tidigt i livet, men att det börjar falla mer och mer.

Pressen borde vara ute nu tycker jag. Nu bryr jag mig inte så mycket. Hon berättar att när hon fyllde 40 hade hon en kris där hon trodde att hon var tvungen att skaffa barn.