Sun. Oct 2nd, 2022
Ar Petra Mede Gravid
Ar Petra Mede Gravid

Ar Petra Mede Gravid /\ David Lindgren, Petra Medes Let’s Dance-partner, får ge lite mer av sig själv i vår eftersom Petra väntar sitt andra barn. Mede säger: “Han hoppar upp i klyftor och så.”

Mede meddelade


När Petra Mede meddelade att hon var gravid med sitt andra barn förra veckan var det ett glädjefyllt tillfälle.

Jag känner

I en intervju med TV4 kommenterade en tv-personlighet “Jag känner mig oförskämt fantastisk.” ”Jag har haft turen att vara pigg och så. “Det är inte så att jag har förtjänat det”, sa hon skämtsamt.

Utöver sin graviditet är Mede även programledare för Let’s Dance och författare till den nysläppta boken “Svindlande stunder i Blackeberg”. Hennes egenskrivna föreställning “50/50” har premiär i november.

Mede försäkrar Aftonbladet att det populära tv-programmet inte kommer att påverkas särskilt mycket av hennes graviditet. Om något kommer David Lindgren att ställa ut lite mer än vanligt:

Det ser ut som att han gör splittringarna. Att se honom göra det förra året gjorde mig trött, och att se honom göra det igen gör mig ännu tröttare. Mede säger till Aftonbladet att det är den enda skillnaden.

Ar Petra Mede Gravid

Det meddelade Petra Mede, 52, i Nyhetsmorgon förra veckan.Efter bombdådet började den nya säsongen av Let’s Dance och Petra vill växla i framtiden. Hon har nu gått vidare till att diskutera framtiden.

I Nyhetsmorgon-intervjun med Petra stod det att hon är gravid i sjätte månaden och “gör det här på egen hand”.

Graviditet tas med i Let’s Dance-schemat när det slutar i maj.Petra har uttryckt det till Svensk Damtidning på detta sätt: “

När det gäller danssekvenser och liknande är årets föreställning mer fritt fram för alla för David än tidigare år.

– Det är inte för att jag gick mycket förra året, utan för att David nu måste gå mycket mer, så det känns jättebra.

Hon är gravid med sitt andra barn och leder den nya säsongen av Let’s dance på TV4 – bara några av de många mössor Petra Mede, 52, bär på en gång. När hon ursprungligen tillkännagav sin graviditet var hon sex månader på väg.

Ar Petra Mede Gravid
Ar Petra Mede Gravid