Thu. Oct 6th, 2022
Cissi Forss Barn
Cissi Forss Barn

Cissi Forss Barn /\ Cissi tillkännagav födelsen av sitt andra barn med Fredrik genom Instagram, där hon även inkluderade två bedårande bilder på henne och hennes dotter tillsammans.

På dessa

Fredriks lillasyster har kommit – vårt andra barn! På dessa bilder är bebisen bara tre dagar gammal, men det har redan gått en vecka sedan dess!

Det finns

Cissis inlägg börjar, “Så omhuldade, så uppenbara och så förföriska!” Det finns många gratulationer i trådens kommentarsavsnitt.

Cecilia “Cissi” Forss, numera Cecilia von der Esch, har haft ett bra år trots att 2020 är ett dåligt år för många. Fredrik von der Esch, och nu – när hon födde deras andra unge!

Cissi har inte avslöjat namnet på Fredrikas lilla syskon, men paret har redan en dotter. Som om inte det vore nog så har Fredrika börjat förskola även i år!

Cissi Forss Barn

“Tack och mycket kärlek tillbaka till dig! Utöver det sa Cissi i ett tack-inlägg för alla lyckönskningar och gratulationer om sin andra graviditet att den blivande storasystern har gjort sin första vecka på jakt,” med ryggen laddad med det viktigaste – handsprit och banan”, sa hon.

Nyligen gifte sig Cissi och Fredrik och som ett led i den övergången bytte hon sitt efternamn till Ciessi.

När jag träffade mitt livs kärlek för bara en vecka sedan blev han mitt nya namn också! :)” Dock nämns bara efternamnet.. “Initialnamnet är detsamma”, påpekade Cissi i ett Instagram-inlägg.

Hon twittrade också att hon var i sin 30:e graviditetsvecka och att hon kände sig “lycklig”. I februari förra året födde hon en dotter med sin 41-åriga make Fredrik von der Esch.

En rad Instagram-fotografier med skådespelarens barn har gjort det möjligt för honom att officiellt meddela sin graviditet.

Cissi Forss poserar i profil i hängslen för att visa upp sin gravida mage samtidigt som hon håller sin dotter i famnen.

När det kommer till bilderna hon tog på Stockholms Nybrokajen med dess enastående utsikt över Strandvägen, skriver hon:

Cissi Forss Barn
Cissi Forss Barn