0 0
Read Time:3 Minute, 6 Second

Marcus ericsson flickvän /\ Marcus Thorbjörn Ericsson, en svensk racerförare som för närvarande tävlar för Chip Ganassi Racing i Indycar Series, föddes den Hans flickvän är Iris Tritsaris Jondahl. Vid nio års ålder, när han körde gokart i Fredrik Ekbloms gokartanläggning, upptäcktes han av STCC-föraren, och fram till 2006 tävlade han framgångsrikt i en mängd olika kartingklasser i hela Europa.

Med det brittiska teamet Caterham avancerade han till Formel 1 2014, den högsta divisionen för formelbilar, där hans bästa avslutning var en elfte plats i Monaco. Före 2015 bytte han till det schweiziska baserade Sauber F1 Team, där han gjorde nio poäng i sin debutkampanj.

Några vanliga fakta om Marcus ericsson flickvän

  • Ericsson började sin racingkarriär i British Formula BMW Championship 2007, där han tog titeln redan under sitt debutår.
  • Han fortsatte sedan med att köra Formel 3 i Storbritannien och i Japan, där han tog titeln 2009.
  • Efter succén i F3 tog han sig upp till GP2-serien, klassen strax under Formel 1.
  • Han tävlade i serien mellan 2010 och 2013 och slutade som bäst av sjätte i förarmästerskapet under sitt sista år.
  • Det var också nyckeln till segern – för han ledde när lagkamraten Jimmie Johnson kraschade och loppet flaggades av.

De båda tillbringade det mesta av loppet i tätpacken. Efter att ha gjort ett misstag i förhållande till ett depåstopp tappade Ericsson rejält mark. Nu kom “Mackan”, som han kallas, tillbaka och kom med ett meddelande.

Ganassi-föraren hade en befallande ledning och farten att vinna med tio varv kvar. Allt förblev detsamma fram tills tv-producenten började koppla ut bilder på Marcus flickvän och familj.

Jimmie Johnson, en stallkamrat, skadades. De förföljande tävlande välkomnades oväntat till tävlingen. Avslutningen av Ericsson i det rödvita fordonet var enastående. Han stoppade mexikanska Pato O’Wards frenetiska försök att ta sig igenom. Här visade Marcus verkligen sin talang som racer. Bäst när det verkligen gällde.

Felix Rosenqvist, som hade ett fantastiskt lopp, är lätt att glömma. Med den utmärkta fjärdeplatsen, kunde han ha säkrat en ny affär med Arrow McLaren-stallet?

Ericsson hade en passion för motorsport redan som femåring och fick en minicross på sin födelsedag. Han körde först gokart som nioåring i gokartbanan som ägs av STCC-föraren Fredrik Ekblom i Mariebergs handelsplats. Ekblom såg att Ericsson körde exceptionellt bra efter bara några varv och frågade sin pappa om han någonsin kört gokart tidigare.

När det avslöjades att det var första gången övertygade Ekblom pappan att skaffa en gokart till pojken. År 2000 startade Ericsson kartingtävlingar, först i tävlingsklassen för Sveriges nyaste kartingförare, Formula Micro. I samma klass i Middle Swedish Kart Racing Series (MKR) året därpå (2001) kom han trea totalt. Han avancerade till Formel Mini året efter innan han vann MKR-mästerskapet totalt 2003.

År 2004, vid fjorton års ålder, startade Ericsson sin internationella karriär i ICA Junior-klassen och tävlade i evenemang som Italian Open Masters. Han var fyra i svenska mästerskapet samma år.

Hans vinstsvit fortsatte 2005, då han vann ICA Junior i både Norden och Sverige och slutade trea totalt i Italian Open Masters. I Italian Open Masters i Garda 2006 vann Ericsson en spännande delseger för Team WARD.

Ericsson sökte en plats i Formel 3 efter att ha tagit upp Formel BMW-mästerskapet. Efter några försök med andra lag bestämde sig Ericsson för att tävla i det brittiska F3-mästerskapet med sitt tidigare lag, Fortec Motorsport.

Han visade sin talang genom att vinna ett antal pallplatser och säkra två pole positions. Det blev dock inga segrar, och laget avslutade tävlingen på femte plats totalt. Han tävlade även i Macau Grand Prix, dock utan större framgång.

Marcus ericsson flickvän

About Post Author

adword ads

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %