0 0
Read Time:3 Minute, 21 Second

Molly sanden pojkvän /\ Molly My Marianne Sandén är en svensk sångerska, precis som sina systrar Frida Sandén och Mimmi Sandén. Hon föddes den 3 juli 1992 i Stockholm. Molly Sandén sa att hon fick en ny pojkvän för första gången för exakt ett år sedan.
Nu gör hon och David Larson sitt första framträdande på röda mattan.

I helgen la podcastaren och skribenten Sigge Eklund upp ett klipp på Instagram där han sa: “Om du ska ha karaokekväll hemma, bjud in Molly Sandén och David Larsson.” I klippet sjöng paret med mycket känsla hitlåten från succéfilmen “A Star Is Born”, som spelade Lady Gaga och Bradley Cooper.

Några vanliga fakta om Molly sanden pojkvän

  • Sandén representerade Sverige i Junior Eurovision Song Contest 2006 med låten Det finaste någon kan få .
  • Med en tredjeplats och 116 poäng uppnådde hon det bästa resultatet Sverige hittills har.
  • Dessutom sjöng Sandén duetter med Ola Svensson i låten You are the music in me, som kommer från Disney-filmen High School Musical 2 .
  • En samlings-CD släpptes för turnén, som innehåller låtarna Hallelujah och Gabriellas sång med Molly.
  • Samma år släppte hon tillsammans med Brandur en svensk version av låten Right Here, Right Now , som kommer från Disney-filmen High School Musical 3 .

Molly Sandén mår bra just nu. I år prisades hon för sitt framträdande av den nominerade låten “Husavik” från Eurovision Song Contest: The Story of Fire Saga vid Oscars-pre-showen. Även om låten inte vann vann Molly publikens hjärtan och fick beröm av domarna. Hon kallades Sveriges svar på Adele av Los Angeles Times, och hon fick många röster för bästa prestation på IMDB.

Kritiker gillade också och gav höga betyg till hennes senaste album, Dom ska veta. Hon utsågs även till årets kvinnliga artist på Rockbjörnen.
Och Molly Sandéns liv går bra även på andra sätt.

Efter det offentliga uppbrottet med Danny Saucedo berättade hon för Morgonpasset i P3 i september förra året att hon hade en ny pojkvän.

MOLLY SANDÉN HÅLLER HAND MED SIN POJKVÄN PÅ RÖDA MATTA

Eftersom hon sågs med David Larson mer och mer slog hennes fans ihop två och två, och Molly Sandén bekräftade äntligen att han var hennes nya pojkvän. Då hade de varit tillsammans i ungefär ett år.

Molly Sandén berättade i december 2019 att hon hade hittat kärleken. Men på några månader stod det inte klart att hon träffat den 34-årige musikern David Larsson.

Han brukade vara med i band och åkte på många turnéer. Men när Corona-pandemin tog slut bestämde han sig för att prova något nytt, vilket visade sig vara skådespeleri.

34-åringen ska debutera som skådespelare i Viaplays nya originalserie “Tv systrar”, som är baserad på boktrilogin av Hannah Widell och Amanda Schulman. Där spelar han Martin, en rockmusiker som blir kär i en av huvudkaraktärerna, Vanessa.

David Larsson säger i en video, “Martin är mycket lik mig på vissa sätt. När jag läste manuset trodde jag att jag kunde spela den här gamle mannen ganska bra.”

Han är som karaktären genom att han gillar musik och är rädd för relationer eftersom han tror att de kommer att förstöra andra planer och drömmar.

Men jag kan också se mig själv i att jag var modig nog att ta steget, att kärleken är så stark att man måste ge upp vissa saker för att vara med den här personen, annars är jag inte värd henne.

Men nu har hon äntligen gått vidare från sitt ex och fokuserar på sin nya kärlek, 33-årige David “Kredd-David” Larson.

Molly och, kanske ännu mer, David Larson måste vara glada över att berättelsen om Danny Saucedo nu bara är historia. Nu kan Molly och David sluta tänka på det förflutna och se framåt.

För det första tog det Molly ett år att ens erkänna att hon var tillsammans med den begåvade musikern David Larson, som läsarna av Stop the Press hade känt till länge.

Molly sanden pojkvän

About Post Author

adword ads

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %